zynpdr mucizebebegimmm aminn . Allah razı olsun …hayırlı uzun ömrü olsun. 🌸🩷 rabbim güzel günlerini göstersin inşallahhh.
Kelebek06 mucizebebegimmm bende ağladım ya 😭 rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin size .Yazınızı okurkende farkettim çok temiz kalpli birisiniz .Rabbim geç ve güçleştiriyorsa güzelleştiriyor dur tıpkı şuan yaşadığınız gibi.Dualarim sizinle ♥️
shrnur mucizebebegimmm okurken tüylerim diken diken oldu benimde ilk gebeliğim kürtaj ikinci kimyasal üçüncü kürtaj gelişemedi hiç biri şimdi 4. Bebeğim be 24 haftalık olduk içimde kıpırtılarını hissettikçe sanki rüyadaymışım gibi rabbim bana da nasip eder inşallah güzellikle kolaylıkla doğum yapmamı 🙏🏻❤️
esrashnn01 mucizebebegimmm 23 mayısta bende 32 haftalık bebeğimi kaybettim anlattılarınızın bir kısmı o kadar tanıdık ki şimdi ikinci bebeğime hamileyim daha yolun çok başındayım her ne kadar ikisi ayrı gebelikler olsa da korkularımı yenemiyorum inşallah sizin gibi sağlıkla kavuşurum minik mucizeme. Gökkuşağı bebeğinize bir de benim yerime sarılın. Rabbim sizi hiç ayırmasın 🥹 öyle duygulandım ki anlatamam🌸🤍
mucizebebegimmm esrashnn01 öncelikle başınız sağolsun, dediğiniz gibi her gebelik farklı olsada insan o korkuyu içinden atamıyor maalesef 😞 Sarılırım elbet, Aminn çok teşekkür ederim. Sizde sağlıkla kavuşun inşallah 🙏🏻 ❤️
1oglanannesi mucizebebegimmm gözlerim dolu dolu okudum tebrikler canim umarim bir ömür mutlu olursunuz hayırlı olsun 🤲🏻🌹🥹
nilinannesiii mucizebebegimmm ayyy nasıl duygulandım canımmm… güle güle büyütün rabbim uzun ömürler versin inşallah her ikinizede🙏🏻💙
Birhayalimvr mucizebebegimmm amin canim bende tüp bebekle hamileyim seni o kadar iyi anliyorumki benimde oglum olcak allah saglikli ömürler versin bebislerimize saglikla büyütmeyi nasip etsin
Minikkkk_0 mucizebebegimmm siz çok mükemmelsiniz çok güçlüsünüz Allahım tüm evlatlarımızı sağlıkla sıhhatle mutlulukla kucağımıza almayı sonra da bakmayı nasip etsin 🥰❤️