Nursotu 19+3 olduk 🥲 ilk gebeliğim bende hareket fln hissetmiyorum ya inşalllah en kısa sürede hissederim böyle olması da tedirgin ediyor 🥲
Nfs_bebe_ kartanesi___ benimde sol tarafımda hep bebek sertlik bazen oraya toplanıyor semsert geriliyor
kartanesi___ Nfs_bebe_ evet ben de hep solumda hissediyorum hareketlerini de orada hissediyorum orada sertlik de hissediyorum yani dokunup bastırmıyorum ama nefes alıp verirken hissediyorum
Nfs_bebe_ Dry94_ bunu duyduğuma çok sevindim çünkü bende çok erken hissetmeye başladım şimdi oturduğumda bile durmuyor elimle çok rahat hissediyorum kimse inamıyor herkes çok erken olamaz kafasında
Dry94_ Nfs_bebe_ bana da kimse inanmıyordu doktoruma dedim muayene ederken baktığınız yerde bişey hissediyorum pıt pıt dedim ayakları orda hissetmen normal dedi şimdi de hiç durmuyo içerde ne yaşıyo napıyo evini mi topluyosa artık 😂😂
Strongirl_ Nfs_bebe_ 3. Gebeliğim 16 17 lerde hissediyordum birşeyler ama 20 de net, çok net. Şuan 21 deyiz ben oturduğum zaman başlıyor oynamaya.
Nfs_bebe_ Strongirl_ evet bende 18. Haftaya girmek üzereyim oturunca uzanınca hiç durmuyo maşallah bebişlerimize
nisakayas Nfs_bebe_ 20. haftadayız ikiz bebek. Şuan daha net hissediyoruz ama 2 hafta öncesindede ben içten hissediyordum sadece