visnelicheescake Mervekaram22 kız zaten bacak arasını görmeden yorum yapması saçma her arkası dönük kız olmuyor benim ablamın oğlu yüz üstü yatıyordu biz kız dedik doktor hayır erkek dedi.
Mervekaram22 visnelicheescake kız arkadan bacak arasına baktı bende gördüm boştu 🤔sonra önden bakınca çıktını vardı umarım kordon falandır 😒
visnelicheescake Mervekaram22 ya nie o kadar yordun kız kendini bende valla bugün kızın kisliklari küçükleri vs ayarladım sonra yemek oturdum dinlendim yeminle
visnelicheescake Mervekaram22 Bence sen detaylı USG bekle ben kızımda bildiğim halde detayliyi bekledim net olsun die
visnelicheescake Mervekaram22 işte on önemli aşkım bazen cidden erkek çocuklarının penisi havada oluyor alttaki gözükmüyor belli olmuyor inşallah gönlünce olsun bende bilmiyorum benimki ne çıkacak bekliyorum😅
seher_3590 Mervekaram22 Yaa kıyamam sana 😀😘tabii ki herkes ister 1 kız 1 erkek olsun bak benimde kızım var diğer meyveyide tatmak isterim ama nasip artık hayırlısı 🥰birbirlerine arkadaş olurlar işte ne güzel
Mervekaram22 seher_3590 öyle tabiki ama herkes iki meyvenden isityr tabi en önemlisi benim için sağlıklı olması 🤲🏻
visnelicheescake Mervekaram22 hiç bilmiyorum ya hatta doktora dedim ki ikili tarama testi yaapn doktor kıza benzettim dedi dedim o sana heyecan yaratmak istemiştir dedi🤣
seher_3590 Mervekaram22 amin canim tabii ki öyle hayırlı sağlıklı evlat olsun ee şimdi detaylida mi netlesir 🫠
seher_3590 Mervekaram22 anlamadığım şey şu ben kizimi 12.haftada öğrenmiştim yani hiç değişmedi bu ara böyle yanılma değişiklik çok okuyorum şaşırıyorum nasıl olur