seher_3590 Mervekaram22 üzülme ama canım oğlun vardı sanırım kız istersin haliyle tabii ki ama sağlıklı hayırlı evlat olsun önceliğimiz o yani o çıkıntı sonradan mı oluştu ne dedi doktor 🥲
Mervekaram22 visnelicheescake dün sancım çıktı doktor hiç birley yapmadı dedi bende kalkıp bir kereden hava soğuk olunca oğlumun elbiselerini çıkardım şimdi yerimden kalkamıyorum
visnelicheescake Mervekaram22 yaaa birşey yoktur inşallah e sen birde dün özele gittin orada da mi yanlış söylüyorlar cinsiyeti kız boşuna para vermiş olmanı istemem.
Mervekaram22 seher_3590 önemli olan sağlıklı olması kız istiyorum 😂😂 dünde çıktını gördü ama öncesi kız dedi arkası dönüktü bugün tam gördük yani erkeğe benziyor dedi 😞😞😞
Mervekaram22 visnelicheescake kız moralim bok oldu dünde çıkıntı gördüm ilk başta ben dedim kız doktorda kız dedi arkası dönüktü sonra tam çıkmaya az kala çkktıntı gördüm anam dedim bu erkek mi sesini etmedi bugün de erkeğe benziyor dedi 😂😂😂
visnelicheescake Mervekaram22 yaaa birşey yaptı mı peki canım şuan nasılsın sağlık olsun kuzum herkes ister bir oğlu bir kızı yada bir kızı bir oğlu olsun ama işte Allah neyi nasip ederse bizlere.
seher_3590 Mervekaram22 Yaa kıyamam sana 😀😘tabii ki herkes ister 1 kız 1 erkek olsun bak benimde kızım var diğer meyveyide tatmak isterim ama nasip artık hayırlısı 🥰birbirlerine arkadaş olurlar işte ne güzel
visnelicheescake Mervekaram22 kız zaten bacak arasını görmeden yorum yapması saçma her arkası dönük kız olmuyor benim ablamın oğlu yüz üstü yatıyordu biz kız dedik doktor hayır erkek dedi.
Mervekaram22 visnelicheescake Rabbim herkese iki meyveden nasip etsin işin tuhafı yapay zekaya attım o da erkek dedi 😬😬
visnelicheescake Mervekaram22 Bence sen detaylı USG bekle ben kızımda bildiğim halde detayliyi bekledim net olsun die