Derya4141 Kızlar memnunmusunuz izzet hocadan. Çok sessiz değil mi yaaa. Hiç açıklama yapmıyor sanki zorla laf alıyorum bazen ağzından
Busraveminisi1 Derya4141 ben hiç öyle bir durum yaşamadım canım hep bildiri yaptı sorularım oldupunda güzel açıkladı 24 hafta oldum bu zamana kadar
Kadoliii Derya4141 Ya evet sessiz ama senin gebeliğinle ilgili bir sorunun gözükmüyorsa herşey yolundaysa ne konuşulabilir ki :) önemli olan tecrübesi güvenilir olması o konuda içim rahat olduğu için ben sorun görmüyorum . Çünkü çok giden oldu çevremden herkes memnun
Ozzz41 Derya4141 bende izmitteyim izzet hocaya detaylıya gittim çok iyi bir doktor olduğunu duyduğum için ama ben hiç memnun kalmadım. Sorular sordum sorduğum sorulara olumsuz cevap verip 5 dk sonra benim sorduğum sorunun cevabını olumluya çevirdi doğru birdir normalde. Kendi doktoruma gittiğimde herşeyin normal olduğunu söyledi ve izzet hocanın dediklerinin tam tersini söyledi. Belki kendi hastalarına daha anlayışlıdır çünkü ilk defa gittim ve bir daha gitmeyeceğim belli olduğu için çok üstelemedi bence .
Busraveminisi1 Kadoliii memnunum şükür bayağı araştırmıştım bende ilk zamanlar kötü yorumuna denk gelmedim ilgili detaycı ve bilgilendiren mesajlarıma aramalarıma muhakkak dönen samimi bir hocamız benim için yeterli oldu gerçekten inşallah doğum ve hastane sürecimizde güzel kolaylıkla geçer 😍
Kadoliii Busraveminisi1 umarım canım inşallah benimde baya az kaldı zaten hastane çantamı da hazırlamadım bir türlü :)
Busraveminisi1 Kadoliii Allah kolaylık versin gözde büyüyor da girişince 1-2 saate hazır 😅kaçıncı haftadaydın 🥹😍
Derya4141 Kadoliii yok est. Zaten tek sıkıntısı o. Yoksa bende başkasına güvenemem İzmit’te. Sizin az kalmış baya sağlıkla kucağınıza alın inş 🤲🏻
seraymercann Merhaba bende 12+2 yim İstanbul’dan taşındım gölcüğe kimseyi tanımıyorum medar hastanesi Ahmet beye gidiyorum şimdilik memnunum bakalım medarın en iyi kadın doğumu diyorlar
Ozgeacr 34 haftalığım hastane basından beri kötüydü sırf doktor için gidiyordum başından beri geçen haftalarda rahatsızlanarak gittim doktor da hastanede ilgisiz davrandığı için son zamanımda değiştirmek zorunda kaldım tavsiye etmiyorum
tugbazeyd1 Annesii66 merhaba yorumları okurken öyle bir denk geldim yazmak istedim benim oğlumdada böbrek genişlemesi vardı anne karnında detaylıda öğrenmiştik ve her ay gittikçe büyüdü anne karnında olduğunu için net teşhis koyamıyorlardı doğdu 2 kere operasyon geçirdi ve zor bir süreçten geçtik lütfen sizde bunun üzerine gidin sakın ihmal etmeyin down sendromlu değil bu arada :)
Annesii66 tugbazeyd1 çok teşekkür ediyorum. Benim dörtlü taramam riskli dendi ve ben tekrardan çok daha iyi bir profesör perinatoloji uzamanı doktorda detaylı ultrasona girdim yani ikinci kez. Genişleme olmadığını öğrendim çok şükür ilk girdiğim radyoloji uzamanıydı ve cihazları çok fark ediyormuş ölçümlerde 6mm ölçmüştü ikinci girdiğim detaylıda 4.1 mm ölçüldü 🥲
Busraveminisi1 Kadoliii doğum sonrası hastane deneyimini merakla bekliyorum 🥹çocuk doktoru belirlediniz mi peki canım
Derya4141 Kızlar ben sormuştum. Sezeryanda oda süsü ve fotoğraf fiyatın içinde, normal doğumda ekstra idi. Değişmiş mi acaba. Neyse ben gideceğim öğrenip yazarım
Elif3419 Derya4141 evet sezeryanda fotoğraf ve oda süslemesi içindeydi ama 4-5 ay önce sanırım oda süslemeyi kaldırdılar basit kapı süsü ve anne-bebek yatağına basit kurdale takılıyor buda oda süsü sayılmaz🫠