Busraveminisi1 Kadoliii normal 35 sezeryan 36 ya da 37 diye okumuştum medar a giden birinden yılbaşında zamlanacakmış yine de bir sorun isterseniz nst ye hangi haftada başlatıyor acaba doktor başladınız mı
Kadoliii Busraveminisi1 Benimde özel sigortam olduğu için aslında fiyat bende bilmiyorum pek o yüzden arkadaşlara bilmediğimi belirttim :) 37 haftamdaki kontrolümde bakılacak nst ye siz kaçıncı haftanızdaydınız ve hsngi doktordu :)
Annesii66 nolmus medarda girdim detaylıya malesef bu gün Eray Çalışkan beyde tekrar detaylıya girdim medarda böbreğinde genişleme var demişti doktor yokmuş öyle birşey 4lü tarama riskli çıkmıştı o yüzden de ikinciye yaptırmak istedim ama her hangi bir bulguya rastlamadı Eray bey
Busraveminisi1 Annesii66 kim bakmıştı medarda detaylınıza bende orda kendi doktorum yaptı detaylıyı ayrıyetten bakmadım perinatolojiye
tugbazeyd1 Annesii66 merhaba yorumları okurken öyle bir denk geldim yazmak istedim benim oğlumdada böbrek genişlemesi vardı anne karnında detaylıda öğrenmiştik ve her ay gittikçe büyüdü anne karnında olduğunu için net teşhis koyamıyorlardı doğdu 2 kere operasyon geçirdi ve zor bir süreçten geçtik lütfen sizde bunun üzerine gidin sakın ihmal etmeyin down sendromlu değil bu arada :)
Annesii66 Busraveminisi1 adem bey yapmıştı radyoloji uzmanı ama bu gün Eray bey baktı böbreklerinde bir genişleme görmedi adem bey 6mm ölçtü Eray bey 4.1 gayet normal dedi
Busraveminisi1 Annesii66 anladım adem beyi duymadım hiç ama eray beyde namı duyulmuş bir doktor sıkıntı yoktur umarım yanılmıştır sadece
Elif3419 Kadoliii bende 34.haftadayım medarda doğumum olacak ama oda süslemeyi kaldırmışlar siz nasıl yapacaksınız 🫠🫠
Kadoliii Elif3419 inanın oda süslemesini kaldırmaları iyi olmuş ben en son gördüğümde herhangi bir süsleme yoktu ve 2 bin tl onun için çokmuş yaptırmayı da düşünmemiştim çünkü sadece kapıda kahverengi çirkin renk bir tül vardı birde bebeği getirdikleri o küçük tekerlekli yatakta etek tülü vardı :))) Yani hem rengi kötüydü hemde buna 2 bin tl fazla :) ben kendim balonlar aldım baby yazılı kutu aldım kendimiz yettiğimiz kadar halledicez yeterlide çok abartmaya gerek yok bence :)
Elif3419 Busraveminisi1 anlaşmaları bitmiş 2 bin tlydi ne güzel doktordan izin alıp yaptırabiliyorsun fakat dışarısı çok pahalı 5-6 binden aşağıya yok organizasyon 🫠🫠
Busraveminisi1 Elif3419 tüh kötü olmuş dediğiniz gibi bende dışarda sordum çok uçuk rakamlar bir yandan da zaten medar ın odaları bir tık küçük hiç süsleme ile daraltmasam mı diye düşünmüyor da değilim kararsızım henüz
Elif3419 Kadoliii evet şuan dediğiniz gibi ama önceden öyle değildi kapının önünde baby yazılı kutu ayıcık balon içeride de konsept balonlarla kurulum vardı onu kaldırmışlar şuan standart herkeste aynı kahverengili kapı süsü yatağın başındada aynı kurdale bebeği getirdikleri yatakta da hiç güzel değil işte
Kadoliii Elif3419 Aa onu bülmiyordum ben birkaç ay öncede sormuştum geçende odaları gezerken baktım öyle dediler , bende o yüzden kendim bişeyler aldım , ekstra tül alıp kapıyı da kendim yaparım o zaman o renk zaten çok kötü
Elif3419 Busraveminisi1 evet odaları çok küçük ama süslemede çok istiyorum 🥹 hastaneyi seviyorum ama bu konuda eksik odaya uygun güzel bir süsleme ayarlasalar keşke kız hediyelik çikolata koycak bir masası bile yok çok saçma
Kadoliii Busraveminisi1 Yaa çok iyi memnunsunuz dimi :) bende sırf izzet hoca için gidiyorum zaten dediğiniz gibi odalarda küçük biraz ama sağlıklı doğumlar yapalım önemli olan o artık :)
Busraveminisi1 Elif3419 evet ya o konuda bende bir göz gezdirdim çok işlevsiz ilk oğlumda medicalpark ta yaptım doğumu koskocaman dolap ve konsol vardı alan olarak ek odadan hariç ama doğumum sıkıntılıydı orda şuan hastaneden memnunum inşallah doğumlarımız güzel geçer de sağlık olsun napalım insan hevesleniyor tabi 🥹💞
busra34__ nolmus merhaba ben sordum aynı hastaneye gidiyorum normal 35 sezeryan 37 olması lazım içerisinde sanırım fotoğraf çekimi vs dahildi sezeryana ama ocaktan sonra fiyat artıcak dediler
Busraveminisi1 Kadoliii memnunum şükür bayağı araştırmıştım bende ilk zamanlar kötü yorumuna denk gelmedim ilgili detaycı ve bilgilendiren mesajlarıma aramalarıma muhakkak dönen samimi bir hocamız benim için yeterli oldu gerçekten inşallah doğum ve hastane sürecimizde güzel kolaylıkla geçer 😍