Alya05 ikiprensesannesi___ aynen öyle her ay ömrümüzden gidiyor Demet evgarın bi videosu var dşyor daha düne kadar çıtırdım bana lolita derlerdi diyor 🤣🤣 evlendiğimde çıtırdım 20 yaşında şimdi 3 çocuk anası 30 yaşına geldim yıllar ne çabuk geçiyormuş 🤣🤣
MrveeS Benim de son 36 ilk çocuğum çok heycanlıyım Allah hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin şuan bide dönsün diye dua ederek günlerimi geçiriyorum sezeryan istemiyorum 😥
Ozgemlym Alya05 son 94 bende ablasına mı benzeyecek benim gözlerim yeşil eşimin kahve ilk kızım baba aynı bu defa acaba gözleri renkli olur mu falan böyle deli sorular 😍
ikiprensesannesi___ Zeynepfasulye bende 125 olmuş bugün 😁Rabbim sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah 🥰bizim ki sezeryan olacak bir hafta erken olur diye düşünüyorum
Tutuuu Alya05 benimde som 47 ama galina bugun nişanım geldi sancı gibi şeyler yok ama deli gibi bi enerji var😂 daha da erken bakalım ne oluyor
Alya05 Tutuuu nişan geldikten 2 3 gün sonra doğum başlıyor canm hazırlık ol 🥰 Çantam kapıda hazır olsun