deletedmom43191 sananegerekvar dikis gormemekle ne alakasi var ilk dogumumda 5 dikisim vardi o dikislerle oglum yogun bakimda diye hergun sabah aksam hastaneye gittim geldim dikiste zor bisey degil
sananegerekvar deletedmom43191 28 den fazla dikisim vardı ilmek ilmek her dikisimi hisetim dideklerim bu kadar . Dalga geçer gibi doğumu ve sonrasını kolaya çekmekte bir kadın için ne bileyim
Zeyomr Edosgebos67 eşim şehirdışında çalışıyor. Geldiği zamanlar yumurtlama zamanına denk gelmedi diyebilirim. Kısmet yani 😅😅 korunmadım hiç.
melaly İlkinde dr. un saçma sapan korkutmaları yüzünden özelde sez.oldum. İkincide normal denedim.doğum başlamayınca suni ile 41.0 da başlattı doktorum. Epidural aldım dayanamadığım yerde. Harika bişey ağrın kesiliyor.4 saat sonra epiduralin etkisi geçti yeniden istedim. Açılmam 3 cm de kalınca sez olmak istiyorum dedim. Keşke demeseydim epidural ile biraz daha deneseydim belki açılmam devam edicekti erken pes ettim ben. Epidural olmasa normal istemezdim ama.
deletedmom43191 sananegerekvar 28 🙄🙄bilmem hic duymadim da gormedim de ki cevremde cok normal dogum yapmis var bilemem
Mugi Son dakka mecburi sezaryen oldum bebeğin kalbi yavaşladığı için , bende kişiden kişiye değişiyor ben aynı gün ayaklandım çok ağrı hissetmedim vs ama mesela yan odamda bir bayan baya acı çekiyordu sezaryenden sonra biraz bünyeye bağlı
Sazenin deletedmom43191 abartı değil bizzat daha fazlasını yaşadım Ağrı eşiğin yüksek olabilir ama ağrı çeken bizleri böyle küçümseyip abartıyorsun diyemezsin senin durumunda çok çok az ki var
deletedmom43191 Sazenin aci esigim yuksek degil kimseyi kucumsemiyosun ama sen suan baya baya abartiyosun dogum nedir bilmesem inanacam bide daha fazlasi diyosun he he o kadar zor oldugu icin dunyanin yarisindan cogu normal dogum.yapiyo
Sazenin deletedmom43191 diyorum işte herkesin deneyimi seninki gibi değil suni savcıyla doğum yaptım ve evet anlattığımın daha fazlasını yaşadım. Herkes normal doğuruyor diye bu çok kolay bir şey olmuyor , keşke olsa
deletedmom43191 Sazenin Ben yaşamam merak etme daha gebe kalmayacam cunku tekrar diyorum ABARTIYORSUNUZZZZZZZZZ hadi by.
Huzurr Havin49_ yırtılmamı çoktu? Benim de ilk doğumumda kızım elleri havada geldi yırtılmam oldu. Yırtılma olunca ikinci doğumu normal yapamıyor musun?
zezeeyyy edakok herkesin süreci kendine zordur canım 2 sezaryenim var nasipse 1 hafta sonra 3. sezaryenimi olucam normal doğum tatmadım fakat benim doğumlarım çok rahat geçti bel ağrısı baş ağrısı hiç yaşamadım 1 haftaya normal yaşantıma döndüm 🌸
Baklavaseverim edakok Bebeğin kilosu nedir bence normal dene ben zorunlu sezeryan oldum ama inşAllah bir daha olursa terslik olmazsa ssvd deneyeceğim
Baklavaseverim Sazenin Bebeğim senin belki acı eşiğin düşüktür her doğum da kesi dikiş olmuyor bebişin belki çok kiloludur zor bir doğum geçirmişsin Allahım bir daha yaşatmasın aynı zorluğu inşAllah bir daha ki doğumun çok güzel çok rahat çok kolay geçer dediğin gibi ikisi de çok zor sezeryanın en büyük zorluğu bence 6 ay oldu en ufak soğuk aldığımda dikişlerim ağrıyor sporu fazla yapamıyorum ama küvöz kapısında normal yapanların bazısından çok daha iyi durumdaydım ben de otururken kalkarken zorlanıyordum ama bazısı oturmakta bile zorlanıyordu Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin her beden farklıdır kimse kimsenin ne çektiğini ne yaşadığını bilemez malesef bazısı da çok çok kolay doğum yapıyor cidden çok şanslılar benim mesela acı eşiğim yüksektir sancıyı çok hissetmiyordum hastane de şans eseri yüksek sancım olduğunu açılmamın başladığını öğrenmiştim ama erkendi ve 36 da zorunlu sezeryan oldum normal doğuma çok müsait olduğum halde nasip bu işler
Sazenin Baklavaseverim öyle gerçekten de nasip işi herkes kendi acısını yaşadığını biliyor, kolay doğurup burda abartıyorsun diye atıp tutanlar oluyor bir de. O kolay geçirdi diye herkesi kolay sanıyor. Çok şükür geçti sağlıklı şekilde doğurdum. Ama burda okuduklarım sanki adet savcısının bi tık üstü gibiydi herkes pozitif doğum hikayem diye paylaşıp durunca öyle sandım ama değilmiş meğer bi çok insan da benim yaşadığımı yaşıyormuş. İnşallah Rabbim nasip ederse bundan sonrası kolay olsun🌸 hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Huzurr Havin49_ sağlıkla kucağına al :) ya bana da asistan doktor öyle dedi o zaman senin sezaryen olucak dedi ne alaka anlamadm sorgulayamadım da
Baklavaseverim Sazenin 120 ler de sancım çıkmıştı nst max 120 yi gösteriyordu benim adet sancım daha kötüdür mesela genel de adet sancınısını çok yoğun yaşayanları etkilemiyor pek sanırım ya papatyam da genel olarak hep pozitif konuşuyor galiba kimseyi korkutmak istemiyor aşkım benim 😘🤣 Sanada Rabbim bir daha aynı zorluğu yaşatmasın birtanem 💕💕