deletedmom43191 nasıl değil ya 😶🌫️ burda sizin gibi kişilerin yorumları ile pembiş pembiş bulutlar üzerinde suni savcıyla normal doğum istedim ve gördüm anamın neler çektiğini😬 edakok ZOR BACIM NORMAL DOĞUM DA ÇOK ZOR Bİ ŞEY SEZERYAN DA ZOR , DOĞUM BAŞLI BAŞINA ZOR Bİ ŞEY kendini bu zorluğa alıştırmayı denesen daha iyi olur, sancılar çekerken burakilere küfredecek boyuta geldim (ki sevmem küfrü🤐) kimsenin doğru söylemek borcu yok bize ama kendimi kandırılmış hissettim. Buraya doğumumu yazınca da doğum zaten böyle bi şey insanları korkutma gibi yorumlar aldım. Sonrası da kolay değil normal doğumun dikişler oluyor hemde makata yakın , ıslak nemli yer lohusalık kanamasıyla o dikişlerin kurutup iyileşmesi zor. Her oturup kalkışında tuvalete çıkışında hissediyorsun acıyor ağrıyor. Oldum bitti değil hiçbiri. Bide bunun yanında minik yavruya bakmaya çalışıyorsun sürekli ilgi bekliyor kucak bekliyor sevgi bekliyor. “ Analık zor ve hakkı önenmez”i iliklerine kadar hissediyorsun. Ama yavrucuğun kucağında o kokusu o masum duruşu biraz olsun sana güç veriyor hele kokusu bol bol içine çek 40 gün sonra o koku kalmıyor o da bize bi armağan🌸🤍