r_mlk ebobel doktorunuza görünmeniz en doğrusu benim hamilelikten önce vardı smer negatif çıktı sonra ilaç tedavisiyle siğil geçti ve hamile kaldım doktorum vücuduna virüs girmiş gitmiş olması vücuttan çıktığı anlamına gelmez dedi o yüzden sezeryan olacağım şimdi
yazcoming ebobel benimde temiz çıktı çok şükür, her siğil Hpv nin kötü tiplemesi olduğuna gelmiyor. Geçen aylarda yaptırdıysanız bence doğum sonrasına kalabilir. Bende doğum sonrası yaptıracağım testlerimi. ebobel
ebobel yazcoming evet doktor uzun süredir evlisin doğum da yapmışşın bi test yapalım dedi 3 ay falan oldu anca doğum sonrası dediğiniz gibi baktırırım tekrardan şu an 4 aylık hamileyim
sinemsssssss gamzeli04_ bende de aynı sorun vardi ama yaktırmaktan korktuğun icin kremle düşürdüm hepsini hpvgent adında krem var onu alın 3. sürmede hepsi düşüyor dikkat edin yakıcı bir krem kürdan ile sadece siğilin üzerine sürün başka bölgeye deydirmeyin ben kesin çözümü onunla buldum 3 taneydi düştü hepsi şükür
gamzeli04_ sinemsssssss hamileyim diye krem vs fln veremem dedi doktor tam da giriş de olduğu için bişi kullanamıyorum
sinemsssssss Sevdackmz kremi deneyin 3.kullanmada düşürüyor ben onunla 3 tanesini düşürdüm şuan hiç birsey kalmadı dikkatli kullanım sadece yakıcı bir krem sadece sigilin üzerine kullanılıyor hpvgent adinda
sinemsssssss gamzeli04_ ben 6 aylık hamileyim dış tarafında vardı benim için daha gecen hafta kullandım 3 defa sürdüm geceleri düştü hemen
sinemsssssss Sevdackmz ben 6 aylık hamileyim yan ve dış tarafındaydı 3 defa sürmem yeterli oldu ve düştü
sinemsssssss Sevdackmz siz bi araştırın derim trendyol ve hepsiburada da satışı zaten göreceksiniz bir sürü insan kullanıp memnun kalmış
laytek06 Hpv olma riskiniz yüksek , bu durumda vajinal doğum yapamazsınız. Doktorunuza mutlaka bilgi verin. Doğum sonrasını bekleyeceklerdir testlerinizi ve tedavinizi yapmak için muhtemelen