Baltanam41 GEBES3 Geçen hafta gittim en son beta 500 lerdeydi Salı tekrar randevum var ama görünür mü bilmiyorum
GEBES3 Baltanam41 anladım görülür herhalde benim dün 4140 tı işte bugün 5000 i geçmiştir herhalde doktor dedi ki dün gelseydin görmezdik keseyi ama bugün gördük tam vaktinde gelmişsin dedi
Baltanam41 GEBES3 bakalım gittiğimde ne diyecek doktor gerçi şuan gittiğim doktoru sevmedim bunda da gideyim kese falan görürse sonra başka doktorla devam edeceğim insan buna soru bile soramıyor
Baltanam41 GEBES3 Hastanede 2 doktor var maalesef diğeride hep dolu geçe randevu veriyor o yüzden biraz mecburiyetten dolayı bu haftada ona gidicem
GEBES3 Baltanam41 anladım canım inşallah ayarlayabilirsen daha rahat olduğun senin için daha iyi olur 🤗
nurnur9506 4 hafta 4 günlük benimde gogslerimde şişlik sabahları boyle böyle sanki kuscakmısımda kusamıyo gibi oluyorum bide sağ kasık bölgemde batma hafif kramp tarzı var beta iyi yükselmiş masallah ☺️ ben daha hiç gitmedim doktora 😂
GEBES3 nurnur9506 öyle mi nasıl dayandınız ben hemen gittim öncesinde bir düşüğüm olduğu için korkuma hemen görmek bilmek istedim
GEBES3 Betbet12 babada iki hafta sonra gel bebeğimgöeüp kalp atışını duyalım dedi inşallah sağlıkla görür ve duyarız 🥲
rumeysapeker Ben 4+2 görünüyorum ama kan testimi 3+6 da yaptırdım 24 çıktı bu haliyle 4 haftalık olmuyorum sanırım düşük kalıyor çünkü
GEBES3 rumeysapeker hiç bilmiyorum ki canım onu doktorlar hesaplıyor sanırım betaya göre değil herhalde
nurnur9506 GEBES3 benimde dış gebelik öyküm var kese gorunmedi felan ondan dolayı biraz gec gitmek istedim gorumeyip canım sıkılmasın diye 🥹