Burda da yazmıstım kalp atısı yok diye kac kere gittik doktora 7+4 bugün de gittik alttan baltı ikinci defa ve pıhtı seklinde kanamam da vardı kesede düzgün değil dedi yarkn radyoloji uzmanı bakıcam ac gel dedi galiba alıcaklar 😔 6ncı hfta mutlaka duyarız dedi
    ZeynepKeke başka bir doktora gittin mi canım sen. Yani şuan kaç haftalık. Ve hiç duymadın mı kalp atışını bu zamana kadar
      ZeynepKeke yani canım kalp atışı olmayan bebek gelişmez bu haftaya kadar geri de kalır haftası hep. Yani ben yaşadım ondan biliyorum. Kalp atışı olmayınca bebeğin gelişimi de durdu benim eski hamileligimde
        ZeynepKeke vajinal muayene ile son adet tarihine göre hafta hesaplaman uyuyor mu beni mesela sat a göre ileri vajinal den baktığın da bir buçuk hafta geri ..ve benim içinde embriyo gözükmedi hala geç döllenmedir diye iki hafta daha bekle dedi üzerine kahve kanama yaşıyorum Progestan kullanıyorum
        ZeynepKeke anlar canım ama bazı kişiler de 8. Haftadan sonra kalp atışı duyanlar var. Baska bir doktora mı gitsen 😐 yani bebeğin kalbi atmasa gercktn bebek gelişmez. Mesela ben kalp atışını bir kere duymuştum 7 +5 haftalıkken. 1 hafta sonra kontrole gittiğimde hala 7 +4 haftalıktı ve kalp atışı durmuştu yoktu yani. Bi başka doktora git her ihtimale karşı hemen aldırma
        ZeynepKeke canım ben sata göre gittiğimde 7+4 dü kese 6+3 ama kalp atışı ve bebek yok demişti bugün yine doktora gidicem sata göre 8+5 oldum bakalım ne olucak benimde 2. Bebeğim oğlumdada geç duymuştuk görmüştük normalde 15 gün sonra çağırdı devlet ama ben özele gitmeyi tercih ettim sende bence biraz bekle 6 haftalık yazmışsın satla fark olabiliyor ne kadar iyi doktorda olsa bebişler bazen saklanıyor sonuçta
          ZeynepKeke canim bazen sadece tahmin yürütüyorlar, bende benzer bi durumla karşılaşmıştım ve doktorum cok iyi hi doktordu. Ben 1 hafta bekleyerek 8.haftamda baska bi doktora daha göründüm ve çok şükür şimdi 21.haftadayız. Asla tek doktorla sınırlı kalma derim ben
          ZeynepKeke eğer haftasında ilerleme olmadıysa kalp atışı yoktur ama haftasında ilerleme varsa başka doktora mutlaka gidin