Havin49_ Dinolisoo ben hiç beğenmiyorum doktorları çok egolu ordaki iyi bildiğim Ayşe efsun okanbaştürk diye bir doktor çok iyi diğerleri kötü muamele
2babyy Dinolisoo özel mi canım burası istanbulu hiç bilmiyorumda doğuma az bi vakit kaldı buraya tayin olunca ortada kaldım 20+6 yım
Dinolisoo Havin49_ tam isim veremeyeceğim ama oraya giden çok memnun olan tanıdıklarım var her doktor aynı olmuyor tabi
elifdzgn08 Havin49_ bende pazartesi gününe sadık Şahin e aldım ama genelde asistan oluyorlar inşallah derdimi dinleyip iyi yönlendirirler
2babyy elifdzgn08 kızlar doğumu nerde yapcaksınız ya istanbulda yeniyiz 20+6 yım daha doktor bulup gidemedim😣
Dinolisoo 2babyy özel burası canım ben kadıköyde oturuyorum normalde burayada tanıdıklar gittiği için biliyorum yoksa pek üsküdar civarı hastane bilgim yok yardımcı olurdum yoksa
elifdzgn08 2babyy eğer bebişim olursa Zeynep kamil yada Göztepe Süleyman Yalçın da iyi diyorlarr , geçen sene Zeynep kamilde 2 düşük yaptım kürtajları orda oldum
elifdzgn08 2babyy kuzenim Avicenna ataşehir de filiz sarp diye doktor kontrolüne gidiyordu doğumu Orda yaptı ebeden ve kendisinden memnundu
Turuncukelebek Bende üsküdar Çengelköy’de oturuyorum çamlıca medipole gidiyorum Üsküdar’dan ümraniye minibusune binerseniz gidebilirsiniz ama fiyatlar biraz tuzlu muayene 2250
2babyy Turuncukelebek nerde ucuz ki 😣 tercihim askeri indirim olan yerler mesela medicana iyi doktor varmı bildiğiniz
2babyy Dinolisoo anladım canım teşekkür ederim yinede medicana nasıl ? Konya medicana da doğurmuştum ilk oğlumu şimdide indirim oluyo diye orayı düşündüm ama nasıl sizce iyi doktor varmı
Dinolisoo 2babyy inanın bilmiyorum özel hastane konusunda öneri yapmak zor doktorları tek tek araştırarak gitseniz iyi olur