2812 Bbgg bence çok kasma canım yani tabi ki dikkat et ama hoş daha fazlası ne yapabilirsin ki stres daha çok etkiler bakma ben de öyleyim doktor sıkıntı yok dedi ben araştırmalarım sonucunda kısa olduğunu düşündüm
Bbgg 2812 evet dikkat ediyorum ama burda bir çok şey okuyorum korkuyorum açıkçası doktora karşı güvenim sarsılmış gibi hissediyorum 😟 sürekli doktora gitmek ölçtürmek istiyorum bi de psikolojik , eşim de sakin ol vs diyor
gizemadgzl Bbgg 4 günde mi arttı uzunluğunuz? Neye bağlı artış oluyor acaba ben de bir hafta yatak istirahati aldım, prosgestan kullanıyorm fitil şeklinde gğnde 2 kere
Bbgg gizemadgzl dinamik bir şey rahim ağzı yani anlık uzayıp kısalabilen bir şey , 17 de kısaldı benim şuan 26. Hafta bitecek 40 mm bandında seyrediyor progestan çok işe yarıyor ben de sabah akşam kullanıyorum hala 36 ya kadar kullanıcakmışım
gizemadgzl Bbgg çok sevindim dediğiniz şeye benim 15.hafta 3cm ölçüldü, 1 hafta progestan ve magnezyum verdi dr salı tekrar ölçüm olacak çok tedirginim inşallah ölçüm güzel çıkar, yemek ve tuvalet dışında kalkmıyorum çok dikkat ediyorum.
Bbgg gizemadgzl çok iyi 🫶🏻 farkedilmesi bile çok çok iyi birçok doktor farketmiyormuş önlem alınmayınca da insanlar bebeklerini kaybediyor Allah korusun . Benim 28 ölçülmüştü ben de yatar vaziyetteyim yormuyorum kendimi hiç eğilmiyorum , sizin ölçünüz de gayet güzel
Bbgg gizemadgzl Aminn inşallah 🥰🙏🏻 karından farketti doktor , acilde de vajinal baktırdım birkaç kez ama rutin olarak karından ölçüyor mesane dolu gel dedi hep
gizemadgzl Bbgg vajinal ile karın ölçümü arasında fark oldu mu? Benim karından farkedildi 3.8 ölçtü, vajinal bakınca 3 çıktı
demetov gizemadgzl bana bunların ölçümü hiç söylenmedi. Normalde ultrasonla bakınca sonuçlarda çıkan bişey mi bu? Ona göre bakmış olurum. Sadece 29. Hafta ağrım var demiştim ve bebek baş aşağı dönmüştü o yüzden vajinadan ultrasonla baktı. Rahim kapalı uzunluğu da iyi dedi
Bbgg demetov sorun yoksa geçmişte kayıp yoksa söylemiyorlar doktorlar , detaylı ultrasona girmişsinizdir muhtemelen orda ölçüyor perinotolog normaldir sizinki
gizemadgzl demetov bana doktor normal ultrasonda söyledi, rutin kontroldü, şüphelendi bi vajinal bakalım dedi öyle gördü 15.hafta Daha önce gebeliğim yok ilk gebelik