Deletedmom_657 Benim 12. Haftada 38 cikti ilk ölçümdü bu doktor normal dedi ama bu hafta icin bu deger az degilmi ileride kisalma olur sanki 🥹 progestan verdi 1 haftadir kullanmam gerekiyodu erteledim aslinda ilk defa bugun basladim yorumlarda herkes ne kadar da dikkat etmis bende aksatmadan kullanicam . Serklaj istersem 14 e kadar karar vermem gerekli demisti dr.
2812 Deletedmom_657 canım evet o haftada düşük ama serklaj olabilirsin doktorun sana mı bıraktı kararı anlamadım
Deletedmom_657 2812 evet bana birakti karari progestan yazdi 12 de suan 13 üm kontrolde yeniden bakip kisalma oluyosa serklaja yonlendiricekmis .ilk olarak progestanla bakalim dedi
Minikmercimekk 2812 doktor mu söylüyor. Nedir bu ilk kez duydum. 2. Ye gebeyim. Hiç doktorum bahsetmedi böyle birşeyden.
2812 Minikmercimekk evet camım genelde detaylı usg de bakılıyor ama kişinin erken doğum ya da önceden serklaj öyküsü varsa yakın takibi yapılıyor rahim ağzı ölçümü bu
Lilyko9 2812 21de 27,8mm ve hunileşme gördü perinatolog. Kendi doktorum 1 hafta sonra 26,2 ölçtü hunileşme görmedi. Dikiş atılmadı günde 4 fitil kullanıyorum. Yatıyorum tuvalet ve yemek dışında ayağa kalkmıyorum. Şu an 23üm. Haftalık kontrollerdeyim.
mryyym GamzeAGacs önce 3 gün kullandım bayabrahatlattı ara verdiğim 3. Gün yine kötü oldu(çalışıyordum) tekrar başlattı ama yine oluyordu şimdi progesteron fitile geçtik yine oluyor ama daha hafif şiddetli ve çalışmıyorum bol su içiyorum midemi de mesane mi de çok dolu tutmuyorum 😂 artarsa Adalat+fitil dedi doktor
mryyym GamzeAGacs ayy ben de çok korkuyorum ama artık görmezden gelmeye çalışıyorum zamanında gelsinler inşallah 😇
Bbgg 2812 vajinal daha mı uzun çıkıyor 😯 ben de burda okudum hep vajinal daha kısa çıkar dediler bana karından bakıldığından korkmuştum doktor öyle mi dediii 🥹
2812 Bbgg Ahaha evet aynı şeyi bana da dedi o da kudurdu galiba anlamadım ama idrara sıkışık olmak daha uzun ölçüme sebep olur bunu söylüyor
Bbgg 2812 tabi canım o kesin artıkk🤭 valla kafayı yemek üzereyim netlik istiyorum netlik aklım hep orda😣
2812 Bbgg bence çok kasma canım yani tabi ki dikkat et ama hoş daha fazlası ne yapabilirsin ki stres daha çok etkiler bakma ben de öyleyim doktor sıkıntı yok dedi ben araştırmalarım sonucunda kısa olduğunu düşündüm