Mcan Yasee51 evde yapabileceğimiz şeyler varmıdır hocam diş ağrısı için çünkü dayanamıyorum resmen bütün vücudum etkilendi yerimden kalkamiyirum
Yasee51 Mcan Karanfil yağı koyabilirsin bi de günde iki kez tuzlu suyla ağzını çalkalarsan ağız içi enfeksiyona iyi gelir bunlar dışında etki edebilecek bişey yok malesef bazı hastalarım zeytin koyunca da iyi geldiğini söylemişlerdi ama bi kanıtı yok tabi 😅
Esay01 Mcan karanfil yagi arti soğuk buz uygula üzerine birde qnca öyle rahatlıyorum azda olsa inşallah fayda görürsün sende
kucuk_prens Adaçayını kaynayıp soğuduktan sonra gargara yapabilirsiniz bana iyi gelmişti 2 su bardağına 3 tatlı kaşığı adaçayı yeterli geliyor doktorumun tavsiyesi ile yapmıştım
Mcan Yasee51 ay ben de buradan birkaç kişi zeytin koymuş okudum çok şaşırdım çaresizlikten neler yapıyoruz onu da deneyeceğim 🤣🤣
sibelipek3101 Mcan başka dişçiye git canım 18-26 haftaya kadar işlem yapılıyor bölgesel uyusturyor sonuçta beebkle ilgisi yok
sibelipek3101 Mcan sanriim bana da onu vermisti ben kullandım gidemedim çok korktum bebeğe bir sye olur diye doğumdan sonra gittim gerectken de boşuna gitmisim
Mcan sibelipek3101 işte kan sulandirici iğne ve hap kullanıyorum o yüzden onu bırakamam ve film çekmem gerekiyor dedi dolgu tutacak dişin kalmamış dedi.yoksa daha önce hamileyken ben de yaptırdım dolgu falan
Mcan sibelipek3101 hmm vallahi bilmiyorum kesinlikle yapamam dedi bende riske atamıyorum yaşadığım kayıptan dolayı bırakamam yani bikac günlük bile olsa.yani belki cahilce bı düşünce diye düşünenler olur ama yok bazı şeyleri yaşayınca insan korkuyor herseyden
sibelipek3101 Mcan canım çok ağrıyorsa başka doktora da danış derim bir kaç yere sor ama bu diş ağrısı bebekteyken daha felaket oluyir
Mcan sibelipek3101 en son öyle yapacağım randevum var salı günü doktorum ile görüşüp başka doktora gideceğim
Zeyzeyzey Mcan ben 2.tremesterda kanal tedaviside yaptırdım 20lik diş bile çektirdim doktorundan onay aldıktan sonra yapıyorlar anesteziyi azar azar vermişlerdi bana. Doktorum diş ağrısıyla yasadıgım stresin bebegi daha olumsuz etkileyecegini söylemişti bana
Mcan Zeyzeyzey doğru söylüyorsunuz çünkü şuan bütün vücudum anlamsız sekilde dökülüyor sadece yatmak istiyorum
Mcan Zeyzeyzey zaten şöyle ben daha önce hamileyken dişlerimi yaptırdım aynı doktora aynı zamanda ama dediğim gibi bu sefer yapamam dedi hani net bir şekilde söyledi Bir de