Btlmhmt Yenidoğan ve sonrası ıcın hangı bebek bezi markasından memnun aldınız arkadaslar paylasırsanız memnun olurum(sızıntı,pişik yapmayan)
1ErkekkkAnnesi Btlmhmt her bebekte farklı oluyor bu durum deneyerek anlayabilirsiniz oğlumda prima molfixe sleepy kullandım en son baby turcoda memnun kalmıştım şimdi kızıma hamileyim molfixe aldım bir paket deneyerek ilerleyecem
myangelson Btlmhmt Molfix mavi paket kullandım memnundum sonra premium denedim kötü koku ve pişik yaptı değiştirdim tekrar mavi pakete geçtim onda da yeni serisi denk geldi hemen sızdırma yapmaya başladı hiç beğenmedim. Son kez molfixe pure soft sarı paket ile sans vereyim dedim şuan onu kullanıyoruz 2 3 aydır çok memnunum
aslhnkrts9 Btlmhmt kızıma Sleepy kullandım prematüre olduğu için minnak bedenine uyum sağladı pişik vs yapmadı . Uzun bi süre onu kullandık memnunduk arada molfix , pure baby, baby turco denedik . Ama em iyisi bence primadan sonra molfix kesinlikle
LadyX Btlmhmt kızlar sleepy çok mu kötü yaa kakayı komple taşırdı dün lekesi de çıkmıyor attım kıyafetleri
Seyda-06 LadyX kaka maka dinlemiyor ben ilk oğlumda rezil oldum sleepy ile hele dışarda birde öyle kakası çıktığında sırf bitsin diye evde onu kullandım hep kesinlikle kaka tutmuyor asla
Burcg Btlmhmt bebeğim 14 günlük prima premium care kullanıyoruz sorun yaşamadık şu ana kadar memnunum
melsaanne Oğlumda baby turco kullandım 2.5 sene gayet memnundum o yüzden kızıma da onu aldım ama içi pütür pütür gibi çıktı bidaha almam sanırım molfix deneyeceğim
[silindi] Btlmhmt kızım 8,5 aylık, doğduğundan beri prima premium care kullanıyorum. Ne pişik ne sızdırma hiçbir problem yaşamadık.
Blue1 [Molfix Avantajlı Paket 2 Beden Mini 3-6 Kg 54′lü https://www.migros.com.tr/molfix-avantajli-paket-2-beden-mini-3-6-kg-54lu-p-1da90b8](https://) molfix mavi paket bu mu oluyor acaba
Seyda-06 Btlmhmt ben molfix aldım yenidoğan hiç denemedim ilkinde sleepy ile başladım tamamen perişanlık kakası olduğu gibi çıkıyordu daha sonra pure baby ye geçmiştim baya iyi ve memnun kaldım ondan sonra bimin bezini baya bi övmüşlerdi gerçektende baya farksız bi bezdi pişik yapmadı ek ğıdaya kadar kullandım ek gıdadan sonra pişik serüvenlerimiz başladı bizim pamukla temizliğini yaptım her çiş sonrası suyla yıkadım o şekilde pişikte olmadık. Kesinlikle en berbat kullandığım ise baby turco dur ilk işemede top gibi şişiyordu ve nemini dışarı veriyordu