MrsG Pamukgirl inşallah önümüzdeki haftasonu da ben duyarım. 🙏🏻 Sabırsızlıkla bekliyorum. Olumsuz olursa üzülmemek için buralarla çok ilgilenmemeye çalışıyorum aklıma da gelmesin diye. Dayanabildiğim kadar işte... 🤷🏼♀️
Mrvkrc Tuselizya kesen daha kucuk 20 milimtrye kadar goruluyo 20 den sonra gozukmezse sikinti olabilio
mrsdoruk MrsG 8. Haftada gidersen eğer kalp atışını duyarsın genelde o haftalarda gidenler keseyi ve kalp atışını duymakta zorlanıyo canım
MrsG mrsdoruk bu cumartesi 7.Haftanın son günü olacak. Bakalım o gün gidicez ve inşallah kap atışını duyarız canım 🙏🏻🙏🏻
Mervelmas MrsG benimde 6+6 ydım duyulmadı ama vajinal baktık atışını gördü 6+1 olarak ölçtü öyle şeyler olabiliyor net olarak 8 in içindeyken duyulur
eglhnztrk Mervelmas merhaba suan kaç haftalıksınız. Beş gün geri ölçülmüş sizinde sanırım. Doktor bununla ilgili bir şey söyledimi
Bozslanomur MrsG evet cnm bnmde ikinci hamilelegim kızımı 6 haftalıkken duymustuk buna 7 de gittik hala yoktu artık korkmaya başlamıstım suan 8 haftalıgım ve daha yeni duyabldik geç döllenme olmus olablir içini ferah tut 🙏🏻
Mrvkrc sevgitekes cnm sen cok erken olmussun keske 1 hafta daha bekleseydin. Ben 27 mm de kurtaji kabul ettim.