2oglusannesi15 kbraa2727 Benim ilki de sezeryandı ondan dolayı oldum Ćok iyiydi doğumum ve sonrası hemşireler ve ebeler çok ilgileniyorlar
kbraa2727 2oglusannesi15 Ya anladım ya işte kimi dedi yok ilgisiz doktor yok önemsemiyor falan dediler ama öyle değil benle ilgilendi aslında 3 aydır gidiyorum sinir olmuştum öyle duyunca insanlara
2oglusannesi15 kbraa2727 Bende anlamadim hatta abicim diye samimi davraniyor her konuyu sorabiliyorsun yardımcı oluyor
kbraa2727 2oglusannesi15 Ay evet aynen öyle diyor kötü hastanedende gelmemiş Antalya üniversitesi hastanesinden gelmiş adam sonuçta boş değil yani
kbraa2727 2oglusannesi15 Valla kusura bakmayın çok şaşırdım burda cevap beklemiyordum ve siz cevap verince biraz darladım kusura bakmayın 🥹 Son kez şey sorucam spinal anestezi mi oldunuz yoksa genel mi
2oglusannesi15 kbraa2727 Ve zezeryan olursan da aklında bulunsun kayısı meyve suyu içme bağırsakları çalıştırdığından sancı yapıyor doktor demişti
kbraa2727 2oglusannesi15 Ya teşekkür ederim valla benimde ihtiyacım vardı birine sormaya konuşmaya gerçekten. Spinal hissediyorum diyenler var ya ondan çok korkuyorum ya birde anestezi falan ilgili dimi başınızda beklediler dimi ameliyathanede baştan savma yapmıyorlar yani dimi
2oglusannesi15 kbraa2727 Hayır hiç öyle sorun olmadı belden uyuşturuyorlar acı yok ama illa dokunuşları hissediyorsun o da fazla sürmüyor en fazla yarım saatte bitiyor ameliyat anestezi hep başımdaydı konuşuyorlar sohbet ediyorlar çok iyilerdi
kbraa2727 2oglusannesi15 dokunuş hissi evet ama hani acı yok dimi kimisi yok uyuşmadim yok acı hissettim bağırdım yazan var burda benimde ilk doğum ondan böyle herşeye takıyorum duyduğum