tugba6333 @ogretmenannecik 2 gündür hastanedeyim eve gidince ilk işim duşa girip goguslerime masaj yapmak olacak
tugba6333 @Fatmnrzddd Ayn mama veriyorum şu an ama mamadan önce göğüs veriyorum ki kavrayıp çeksin diye
Visneli1so-s tugba6333 4. 5. Gün geldi o da hemşire ilk günler acayip memmeyi sıkıyordu süt gelsin die ,sonra rezene çayı içtim sütüm daha iyi ilerledi ,tabi benim gogus ucum olmadigi için silikon göğüs ucu aldım şuan hayat kurtaricim
Morrinah tugba6333 5. Gün geldi pompayla geldi bebeğim meme ucumu tutamadı 23 günlüğüz hala tutamıyo malesef sağımla besliyorum 🙁
Busradoga tugba6333 varsa deneyin lütfen makinaylada hemen sağdığınızda gelmez bir iki gün sağım yapmanız lazım göğsünüz şiş ve sert mi ?
tugba6333 @Busradoga bugün e bebekten pompa aldım 1 saat önce arayla sagdim çok çok az çıktı ama zamanla inslh çoğalacak inanıyorum
Busradoga tugba6333 evet artar canım emin ol bol su iç ve kırmızı et beslen e bebek süt artırıcı çaylarda işe yarıyor
meleksa maviportakal_ humana çok iyi geldi hatta ara ara içmiyordum çünkü bu sefer çok geliodu üstüm çok kirleniodu
meleksa tugba6333 yok cnm bişe yapmadım ama emdikce az bişe yumuşadı sonra gene aynı şimdi gene gebeyim yapısı öyle heralde sert