tugba6333 Kızlar sezeryan doğumdan kaç gün sonra sütünüz geldi ne yaptiniz ne şekil geldi bana onerileriniZ var mı birde benim çocuk memeyi kavramiyor emmiyor bunun için ne yapabilirim
Busradoga tugba6333 benim sez olduğum gün sütüm gelmeye başladı çocuk emdikçe ve sağdıkça dahada arttı göğsün çok sertse çocuk ememez ucu içine kaçıyor sütünü sağ öylede emzirmeyi dene cnm
3bebekliannee tugba6333 göğsünüzü sağıp uçlarını çıkartın delikleri de açılsın emzirdikçe daha çok gelmeye başlar
maviportakal_ tugba6333 10 gün oldu ben de yapalı anca yavaş yavaş geliyor sağıyorum ancak doyuracak kadar gelmiyor ben erken doğum yaptım ama onun da etkisi var bebeğim de küçğk olduğu için o ememiyor ben yetiremiyorum zaman heralde mama da veriyorum mecbur çünkü sarılık geçirdi aç bırakmamaya çalış
meleksa tugba6333 3gun sonra süt geldi ama az geliıodu ve göğüs ucum sert olduğu için bebeğim emmek istemiodu eczaneden süt artırıcı çay almıştım çok iyi süt arttı ve sık sık emzırdım.
Busradoga tugba6333 varsa deneyin lütfen makinaylada hemen sağdığınızda gelmez bir iki gün sağım yapmanız lazım göğsünüz şiş ve sert mi ?
3bebekliannee tugba6333 delikleriniz kapalı olduğu için olabilir benim ilk çocuğumda öyle olmuştu ben farkında olamadım kalan süt içeride mastit yaptı beni sağarak açıldı ve düzeldi
23hatice23 Duş bol su önerebilirim ve ben süt arttırıcı damla kullanıyodum ama kavrayamaması konusunda bazı çocuklar inatçı oluyor pes etme başırırsın ama sen önce sakin kal bebeğin panik ve stres yaptığını anlar
meleksa maviportakal_ humana çok iyi geldi hatta ara ara içmiyordum çünkü bu sefer çok geliodu üstüm çok kirleniodu
Roseg tugba6333 benim dogum yaptigim gun geldi sezeryanda. Bebek ilk baslarda tutamiyo ama emmesi lazim evet, o yuzden o tutana kadar sütü sağdım icirdim. Sütün tadina vardikca memeyide tutmaya basladi
meleksa tugba6333 yok cnm bişe yapmadım ama emdikce az bişe yumuşadı sonra gene aynı şimdi gene gebeyim yapısı öyle heralde sert
ogretmenannecik tugba6333 İlk 3 gün damla damla geldi. Tecrübesizlikten mama vermedim. Sarılık oldu bebeğim. Sıcak duşun altında masaj yap göğüslerine sürekli emzir bebeğini.
Fatmnrzddd E bebekte numara var mavi kapaklı bide bestlak damla onlar iyi geliyor 2 saatte bir mama ver ağladıkça da emzirmeye çalış doktorum öyle söylemişti. Makine sütünü getirebilir sağımda