23041988 Hayır çıkıntı falan yok benım 3 oglum var 3 de 12 haftada ögrendim hiç de değişmedi buda değişmez umarım ki defa sordum doktora eminmisiniz evet dedi degilirse çok üzülürüm çok bekledim kız ben 💕
Turuncukelebek 23041988 benimde 3 oğlum var 3.cuye hamileyim yuzde 90 kız dediler 12 ve 14.haftada 16da erkekmis dediler ay 2gun ağlamıştım siz 4.cuyumu bekliyorsunuz
23041988 Birde benimkinin ayakları hep havada genetal bölgesi gözükmeye çok musayıt resim yüklemeyi bilmiyorum bilseydim yüklerdim ulturasyonu buraya🤣
ipekmom_ 23041988 11+4gibi özelde öğrendik aslında çok net belliydi ama yinede 1hafta sonra tekrar gelin bakalım dedi dediği gibi erkekti değişmedii 😃 direk gözümüze sokmuştu bacak arasınıı doktor söylemeden anlamıştım erkek olduğunu
Smtpll 23041988 genelde tahminler doğru çıkıyor ya bize 12.haftada kız gibi dedi 21.haftadayız kız olduğu kesinleşti detaylı da. Çevremde hamile olan arkadaşlarım tanıdıklarım da genelde doktorların ilk tahminleri hep tuttu
3bebem 23041988 oğluna 11 haftada mavileri hazırla demişti kesin mi demiştim çocuk yemin mi etsin alsana resmi demişti 😂😂
23041988 Hahsgagsga benim doktor tahmin demedi direk kız dedi ama negetif bir kardeşim var dur kimseye deme belki degşir diyıp benı durduruyor🤣
Bbbaaa Hanımlar kız bebek mi erkek bebek organı mı daha sonra ya da daha önce oluşuyor ben 11 13 14 haftalıkken net değil ama kıza benziyor denildi yarın özele gideceğim 15 haftalık oluyor kesin söylerler mi sizce ya da kesin kız mı
23041988 Aynı derten muzdarifim erkeklerin hepsinde 12 haftada ögrendim net 15 haftada net belli olur artık
Havin49_ cylnboran04 alakası yok bence bebekten bebeğe değişir ilk oğlum 20 haftalık gösterdi kendini bu sefer yine hamileyim erkek 14 haftalık gösterdi bebeğin pozisyon ve hareket çoğunluğu kısıtlılığına göre değişir
unlu0801 23041988 ben fetal dna yaptırıp 11.haftada öğrendim , fetal dna olduğu için değişme olasılığıda yok 😂😂
zehracapar adatuna adak adadım bende erkek tahmin yaptı doktor eğer kız olursa diye herkes şahit olsun diye bırayada yazıyorum yeter ki kız olsun adak keseceğim
Rose_07 zehracapar Allah gönlüne göre sağlıklısından versin canım :) herkesin gönlünde yatan bir cinsiyet var tabiki bende bir kızım daha olsun istiyorum ama erkeğe de kendimi hazırladım bilinç altımda sende öyle yap sonra çok üzülürsün. Aç erkek bebek videolarına bak ben öyle yapıyorum 😅 artık farketmez demeye başladım