Havin49_ cylnboran04 alakası yok bence bebekten bebeğe değişir ilk oğlum 20 haftalık gösterdi kendini bu sefer yine hamileyim erkek 14 haftalık gösterdi bebeğin pozisyon ve hareket çoğunluğu kısıtlılığına göre değişir
tugce3506 Beni de özeldeki doktorum 11+5 de söyledi ama bende bilmiyorum değişir mi diye merak ediyorum:))
zehracapar adatuna adak adadım bende erkek tahmin yaptı doktor eğer kız olursa diye herkes şahit olsun diye bırayada yazıyorum yeter ki kız olsun adak keseceğim
yesim8161 Bana da 12 haftalık iken kız demişlerdi aslan gibi bir erkek doğurdum 🥰 Şimdi ikinciye hamileyim nasip daha cinsiyeti belli degil 🤗
Meridaily 23041988 12. Haftada kız diye tahmin ediyorum dedi doktor, 15. Haftada kesin kız dedi. Hatta cinsiyet partisi yapacagız dedik kağıda falan yazdı verdi, 18. Haftada yine soracağım salı günü hala değişebilir diyorlar aklıma takılıyor hep😅
Annebus 23041988 11. Haftada erkek gibi görünüyor 16. Haftada kesin söylerim dedi ve erkek bebekmiş ☺️ detaylıda da gördük şimdi ise 32 haftalık olduk 🥰 hayırla sağlıkla bereketle gelsin bütün yavrular 🤲🏻
zeyka haftada kesin erkek dedi ama hala içimde şüphe var çok çabaladı görmek için bebek bacaklarını surekli kapatıyordu sırtını dönüyordu öksürmemi istedi doktorum karnımı çalkaladi vs😅 6-7 dk sadece cinsiyeti için baktı ama nasıl gördü ne yapti bilmiyorum 😛 ben göremedim 😁
gamzezu5 23041988 benimde 12+2de %90 kız dedi 15. Haftada erkek dedi zaten fetal dna yaptırmıştım onda da yüzde yüz erkek çıktı yani yanılma payları oluyor ama doktordan doktora değişiyor bence bazı doktorlar daha tecrübeli ve nokta atışı yapıyor 😊