zehracapar aylah61 işte benimki bütün Teorilere göre kızdı doktor 14. haftada bir cinsiyet tahmini yapmasını istedik biz doktor kendi söylemedi yani hızlıca baktı ve kapattı biz görmeyelim diye o yüzden tedirgin oluyorum açıkçası kız olma ihtimali var mı diye
aylah61 zehracapar bunlar sadece teori ama. Benimle birlikte hamile olan bir arkadaşiminda bu teoriye göre erkekti ama onun bebeği kız
elinaz1 zehracapar bana 14 de erkek 16 da kız denildi 20. Haftayı bekliyorum . Ayrıntılı usg de inşallah gösterir ☺️
ozgeoner zehracapar canım benimde bütün hurafeler erkek bebek diyor..hatta burada özgeliz var herkes ona baktırmış bildiğini söylüyorlar bende baktırdım erkek dedi..bir oğlum var canımın içi ama birde kuzum olsun çok istiyorum ama bende erkek hissediyorum 6 haftalık hamileyim ben şimdiden kendimi hazırladım erkek kesin kız olursa süpriz olur ama hep erkek bebek duyuyorum
zehracapar ozgeoner kendimi neden bu ladar kötü hissediyorum bilmiyorum Allah’a asla istan etmiyorum ancak içim çok huzursuz bana dua edin içim huzura ersin lütfen
Deletedmom_657 Ay merak ettim bende kesinlesince yazin buraya . İnsallah gönlünüzdeki ve hayirli olan ayni olur
QueenJ zehracapar 12. haftamda doktorum %70 erkek dedi 14. haftada kız gibi dedi 17de kız diye kesinleştirdi
tugbazeyd1 Sağlıkla gelsin en önemlisi o benimde bir oğlum ve tekrar hamileyim tabiki kızım olsun çok istiyorum ama oğlum olacak gibi hissediyorum :) ben oğlumu 16.haftada öğrenmiştim ve pipisini görmüştüm net bişey diyemiyorum değişir değişmez ama öncelikle sağlıkla gelmesi için dua edin oğlumda çok sağlık problemleri yaşadım ve cinsiyetin bir önemli olmadığını anladım .. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah