kartanesi___ Kızıma isim arıyoruz da ben İnci istiyorum eşim, ailesi ve annem beğenmedi😂eşim de Duru diyor benim de Duru içime sinmiyor. İki isim koymak da istemiyoruz🥲
nilsumm kartanesi___ Yani canım hangisini koymak senin kararın ama ben ikisinide beğenmedim 🫠 daha güzel isimler var
Daisyy000 kartanesi___ Benim adım Duru. Bence harika bir isim. Her söylediğim ismimi taşıdığımı söylerler. Kendi kızım olsa ona bile Duru koyabilirdim😬
aselinannesi38_ kartanesi___ kızımın ismi de Asel Duru🥰 çok beğeniyorum Duru ismini kulağa hoş geliyor
drtrknn kartanesi___ hem Inci hem de Duru ismini istiyorum. Yani her ikisini de önerdim ama eşim beğenmedi 🤭🤭
sari_papatyam kartanesi___ inci ismindeki i harflerinden dolayı bu isme sahip kişiler narin kırılgan bir yapıda olabiliyormuş diye okumuştum bir yerde o yönlerden de düşünebilirsiniz ikisi de hoş zarif isimler
vascenceloss kartanesi___ duru ismi çevremde o kadar çok ki artık bana göre Ayşe Hatice gibi oldu inci daha narin bi isim duruyor
ysmnyzr nilsumm cidden bu uydurma isimleri nerden buluyorsunuz ya liya loya leya laya lili lulu diye gider bu liste hayret bişey vallahi 😂