MuallaS kac cm ile yatisa okey deniliyor bilmiyorum kisiye gore dogum komplikasyon larina gore degisir senin acilman yoktur suyun geliyodur yatirirlar yani degisiyor acilde 6 cm ile aldilar bi kadini benimle birlikde girmisti 6 cm geldi yatisi yapildi birlikde ciktik sandalyeye oturuyorsun tekerlekli oyle goturuyorlar benim acilmam yoktu haftam doldugu icin yatisim yapiliyodu yani ben zaten evden yatisa gittim yukari cikiyorsun dogum hane katina gozunde yatakli servis canlandir her odada bir yatak ve dogum icin gerekli olan butun ekipmanlar var tuvaletin banyon falan da var ama once yine o odalardan birini aliniyorsun son muayenen yapiliyor ondan sonra tekerlekli sandalye ile odana goturuluyorsun orada dogumu bekliyorsun acilman tam oldugunda yattigin yataga catal takiliyor yatak catala donusuyor orda doguruyorsun dogumun dikislerin bitince catali tekrar yataga ceviriyolar assa yukari 6 8 saat sonra kadin dogumun yatakli servisi bosluguna gore yukariya normal yatakli servise aliniyorsun dogum hane katina refakatcinn harici kimse gelemiyor dogum yaptiginda 15 dk babayi aliyolar yukari sonra cikartiyolar saati belirli oluyo zaten guvenlik geliyor kapiya babayi alalim diyor ve goturuyor normal yatakli servis e ciktiginda oglen 2 den aksam 9 a kadar ziyaretci saati var hijyen icin tek tek aliniyor her ziyaretcinin yarim saat muhleti var sonra cikmasi lazim kadin dogum servisinde odalar en fazla iki kisilik tek kisilik odalar da var sansina neresi denk gelirse gazini cikartdiysan yada cise veya buyuk tuvalete ciktiysan dogum sekline gore degisiyor normal yemeklere donuyosun hasta yemekleri afedersin yal gibi ama normal yemekleri mük 😅 baska detay kalmadi aklima gelen valla zaten baska bisey de olsa orda mudahalen yapiliyor yonlendirilmen de yapiliyor ❤️ umarim yardimci olmustur 🤗