MuallaS membunum cicegim sana cam sakura ile ilgili bilgi vereyim ama malum bebekle ilgileniyorum baska bi yorumumu kopyala yapistir yapicam ❤️cam ve sakura hastanesinden bahsediyorum burada ⏩ valla bir ay oldu orda dogrdum ikinci dogumum ilkini de orda dogurmustum hic bi sorun da yasamadim ne takiplerimde ne dogumumda kendim sancida zorlandim ama ne kotu davranis gordum ne azarlandim hatta artik canim burnuma geldi cok bagirdigim zaman lar da oldu ozaman bile bagirma dogumda enerjiye ihtiyacin olacak bagirarak kendini yoruyosun enerjin bitiyor diye defaatle aciklama yaptilar hic birinde azarlamadan zor bi dogum oldu 4 doktor dogurttu beni bebegim biraz fazla iriydi ve kafasi kemigime yaslaniyodu ikinsamda cikaramadim hic biri ne azarladi ne bisey dedi cokda guzeldi dogumdan sonra guler yuzluyduler az bi yirtigim oldu bebegin kafasi yortti iki dikislik bi yer ona bile ozenerek uzun uzun ugrasip dikis atti sallayada bilirdi mutlaka kotu muamele gorende olmustur ben ordayken de bi kisiye kotu davranildi ama tamamen hastanin refakatcisiyle alakaliydi yani dogum bu sancili bisey kizin refakatcisi annesi anne yregi dayanmiyor ama dakika gecmiyor doktor cagiriyolar doktor diyoki abla 3 cm daha acilmasi daha simdi baktim ne yapabilirim kadin adam arkasini donmeden bagirdi agrisi var ya baksaniza buraya diye epidural falan devletde olan seyler degil sanci olmadan dogum olmaz bunu bile bile doktor a bagirmanin alemi yok kadini attilar disari kendin dogrtsaydin ozaman kizini niye getirdin dediler haklilardi orda kac kadin dogurdu hepsinin sancisi vardi hepsi bagirdi kimseye bagirildigini duymadim cok da guzel destek oluyolar di valla ama bazen gormek istedigin muameleye de bagli ozel muamelesi beklenmez devlette ki gercekten kotu davranmiyolar islerini yapiyolar kaba konusmuyolar aciklama yapiyolar ben hep nst de bagliydim tuvalete kalkmak istiyorum dedim kaldirdilar yuru biraz dinlen dediler namazimi kilmak istiyorum dedim 10 dk dedim 10 dakika kontrolum veya tedavi o an ne yapilacak sa adina ne deniyorsa onu erteleyip beni bekledilee yani daha ne olabilir ki agrisiz istiyorsaniz ozelde yapmaya mecbursunuz onun harici hersey masi gerektigi gibi ve gayet guzel uzun oldu ama ne hastanenin ne doktorlarin hakkina giremezdim ve yalan soyleyemezdim kusura bakma bacim 🤗❤️ ayrica yatisinin yapildigi oda dogum hane yani sana ozel bi oda var refakatcin dogum basladi denilene kadar yaninda duruyor dogum icin yatagin catala donusuyor dogumdan sonra bebegin yanindan gitmiyor tum boy kilo olcumleri ayni odada oluyor katta bebek odasi var refakatcin gotuup getiriyor guvenlik cok sıkı bebek karisma kacirma olayi ihtimali sifir yatagini duzeltiyolar ortalama 6 8 saat sonra da normal odaya aliniyorsun sansina orasi iki kidilik ve tek kisilik odalar var nasi denk gelirse yemeklerde hem cok guzel hem sicacik ama normal yemekleri 😅