Mamoste12 Hem sabırla hem sabırsızlıkla bekliyorum ne zaman geleceksin bebeğim bilmiyorum, merak ediyorum süreç nasıl olucak nasıl belirtiler yaşayacağım , siz nasıl hissediyorsunuz 🥹
Miniginannesiiii1111 Mamoste12 bizimde son 48 ama sezeryan olacağım için biraz daha azdır muhtemelen 33+1 şükür heyecan dorukta ikinci hamileliğim ilk oğlum 5 yaşında bir an önce vakti gelsin sağ salim dogurayim diyorum 🙂 mide ağrısı oluyor hazımsızlık arada mesaneme baskı kasik ağrısı oluyor bazende ayağım şişiyor öyle bakalım sağ salim kavusun inşallah sizde hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsun şimdiden
Mamoste12 Miniginannesiiii1111 amin Allah razı olsun, size de bağışlasın inşallah 🌸 benim de son zamanlarda mide yanmam had safhada beni çok zorluyor 🥹
Miniginannesiiii1111 Mamoste12 amin inşallah benim hazımsızlık ve mide gazı zorluyor surup var onu kullanıyorum
Mamoste12 nilsumm gün almadım uygulamaya göre 9 gün kaldı yazıyor ilk doğumum olacağı için de ne zaman olur bilmiyorum 🥹iyi dilekleriniz için teşekkür ederim size de Rabbim bağışlasın
Mamoste12 Zge12 ilk doğum normal oldu sanırım ondan doğum ne zaman olur bilmiyorsunuz , Allah bağışlasın ☺️
Zge12 Mamoste12 evet kuzum normal oldu doktor 40+2 de başlatalım dedi öyle oldu ☺️ amin hayatım cümlemizin evladını
Mamoste12 Zge12 bende kırka doğru gidiyorum sanki , ilk doğumum olacağı için ne zaman olur hiç fikrim de yok , doktor nasıl başlattı sizin doğumu