Zero93 sinemm08 Evet benimde oda ara öğünüm var her gün yiyorum. Ama tam düzelmedi hala 103 civarı çıkıyor ama insüline gerek duymadilar
nrla Zero93 benim de bu civarda ama insilün verdi belki tokluk benim daha yüksek çıkmıştır bir de her doktor farklı.
Miniginannesiiii1111 nrla dozu az geliyordur onu yükseltmesi lazım biz o şekilde ilerledik hep baktı şeker yükseliyor doz arttirdi
hatice42_ Turuncukelebek dikkat edersen yediklerine diyetine şekerine hamilelikte olan şeker kalıcı değil diye biliyorum yanlış yönlendirmek istemem
nrla sinemm08 evet benim hamilelik sürecimde çok uykum var 22.00 da uyuyup 08.00 de uyanıyorum. Uzun süre aç kalıyorum demek ki ondan öyle çıkıyor
Turuncukelebek Birhayalimvr cihazı bilmiyorum ama şeker raporunuz olursa yazıyorlar diye biliyorum ana rapor olması lazım dahiliye yada endokrin doktorları çıkarıyor raporu sanirim
minikari Birhayalimvr hiç bi fikrim yok ben sağlık ocağı yakın orda takip yaptırdım 3 aylık olana da baktırıp sonuçları kadın doğum doktoruma atacağım bakalım o ne dicek
edahanim80 Pazartesi günü şeker yüklemesi yaptırdım aclik 106 Tokluk birinci saat 223 ikinci saat 226. Doktor bugün insülin ve diyet başladı