[silindi] aselinannesi38_ görmemeye çalışıyorum ama bazı postlarda tesadüfen okuyorum bdjdjfj İnşallah güzel geçer aslında acı eşiğim yüksek dayanırım ama bi yandan da korkak biriyim
aselinannesi38_ [silindi] aşkım hiç korkma kendini cesaretlendir Allah’ım en yakın zamanda hayallerine kavuştursun her zaman dualarimda olucaksin aşkım
demirrleydi_ [silindi] 33+2 haftalık hamileyim 3 yaşındaki kızımın odasını değiştirdim yatağı dolabı ordan oraya çekiştirip durdum kendimi haddinden fazla yordum şimdide belim ağrıyor
[silindi] demirrleydi_ Öyle ağır şeyleri itip kaldırma kuzum sonra zararlı sen cikarsin dikkat et 🥲 Hem doğuma az kalmış sanırım yorma kendini çok 💕🦋
demirrleydi_ [silindi] bende ondan korkuyorum zaten kaldı bir ay doğuma anlık bir enerji ve sinirle giriştim olan bana oldu erken doğurmazsam iyidir🥲 o yüzden ağzıma ettim dedim zaten 🤭
[silindi] demirrleydi_ 😂 ah biz kadınlar kanımızın son damlasına kadar illa biseyler yapıcaz dndjfjfj Çok gunahiz valla 😅
ikiprensesannesi___ [silindi] günün aşırı yorgunluğu ile beraber yemek yiyorum 😌kışlık türlü yapacam uyuya kalmazsam
demirrleydi_ [silindi] artık günah mıyız salak mıyız bilemedim 😂 başka işimiz yokmuş gibi kendimize hep iş çıkarıyoruz ve en olmayacak zamanlarda yapıyoruz bunu
ikiprensesannesi___ [silindi] teşekkür ederim biz tırşık diyoruz bir diğer ismi de türlü 😁domates patlıcan yeşil fasulye pişirip kavanozlara konulan konserve 😊
emine717_ aybalasmom ay ne kadar guzel söylemişsin hsg ile ilgili bebeğine bir adım daha yaklaşmak çok hoşuma gitti bu sözün ❤️🥺
aybalasmom emine717_ yaa gerçekten mi🥹. Bu yolda emek veren çaba gösteren herkese nasip etsin Rabbim. Zorlu bi yol her şeyden medet umuyor insan. Destek olmak istedim🫶
emine717_ aybalasmom Allah razı olsun rabbim isteyen dileyen hickimsenin kucağını boş bırakmasin inşallah ben iki senedir bekliyorum 🥲
aybalasmom emine717_ amin inşallah🙏 ben de 1 buçuk seneden fazla bekledim. Size de çok şükür oldu sevinci yaşatsın Rabbim
emine717_ aybalasmom inşallah canım olması için bir şeyler yaptın mı ya da tedavi vs oldun mi kendiliğinden mi oldu