Fatimanur minismom ayyy ne güzel rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım beninde hayalim iki bacı oynasın beraber inşallah nasip olur ☺️
minismom Fatimanur amiin hepimiz sag salim kavusalım canım 😊 evet benimde gonlumden gecen kız kardesi olmasıydı erkek olsada olurdu ama kız kardes bambaska bisey sen kac haftalık hamilesin Rabbim gonlunden geceni nasip etsin insallah 🤗
1devaannesi Ben hamile değilm ama nasipse istiyoruz ilk çocukların yaşı bazılarının yakın mis korkuyorum bazen kızım 2 yaşına girecek bir kaç aya çocuk deniyoruz 2 Aydır bakalım 🥲 herhalde 3 u geçince kızım doğururum💝🥲🤣
Fatimanur 1devaannesi canım benim kızım 1 buçuk yaşında şuan kardeşi doğdun mu tam 2 yaş 1 aylık olacak inşallah nasip herşey bizim bebiş sürpriz yaptı istiyorduk bende senin gibi 1 ay daha geçsin vs diyordum hep sürpriz yaptı geldi bebeğim 😄🥰
visnelicheescake Fatimanur yok hayatin 11+3 de kıza benzettim dedi ama çok erken dedi yarın 13+0 olacağım bakalım dermi
Ballkusum_33 Fatimanur benimde 2 ay sonra 3 yaş olacak bir oğlum var ikinciye 8 haftalık hamileyim sağlıcakla kucağımiza almak nasip olsun inşallah 🤲🏻🌸
1devaannesi Aslanaslan ayyy ikiz gibi olacak Larry bende bir ara istedim ama korktum kızım 2 yas oldu olacak yeni deniyoruz bakalım, siz kazaramj oldu ,isteyerek mi.🌺🌺
Aslanaslan 1devaannesi vala isteyerek yani eşim istiyor ben çok hazır değilim bide oğlum gözümde küçük büyümüyor 😂 ama bir yanımda kardeşi olsun istiyordu bende otuza basınca artık zamanı dedim
MS2 Fatimanur bir oğlum var 15 gün sonra 2 yaşında olacak Allah izin verirse❤️ 2. bebeğim de 14+3 oldu bugün Rabbim inşâAllah sağlıkla bunu da kız nasip eder tabii ki önemli olan sağlık 💖🎀
demirrleydi_ Fatimanur benimde bir kızım var şuan hamileyim 33+2 oğlum olucak Allah’ın izniyle sende ne var ne yok nasıl gidiyo
aselinannesi38_ Fatimanur Amin canım Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah nerede oturuyorsun bu arada
Fatimanur aselinannesi38_ amin inşallah canım :) ben gurbetteyim Almanyadayım sen nerede oturuyorsun :)