Kereminannesihtc ikimelekannesi___ gonekle bebegin de pek alakasi olmuyo ki ordan bari rahatlatsam icimi😂
Aysnrplt Fasulyeveannesiii 12den sonra belirir genelde bazılarının daha geç. Bebiş daha minicik o değildir büyük ihitmal gazdır 😊
Aysnrplt Sulee123 canım benim kızım olacak inşallah göbek var kalça basen aynı karnım da sivri üstelik 😂 bence kişiden kişiye değişiyor ben hamur işinden uzaklaştım biraz da 😊
Sulee123 Aysnrplt aynen öyle ya hepsi biz oyalama taktikleri😚 kese şekli bile doğru değil dedi doktorum genelde onda doğru diyorlardı burda özellikle sordum hepsi hikaye nasip 🙃
Gyed Nazli18 alakası bile yok ben 3 aylıkken hamile pantolonu giydim karın için dar olduğu için kişisine göre degisiyor
Nazli18 Gyed bende zaten forumda okuduğum kadarıyla dedim kesin bir şey soylemedim😊 insandan insana değişir tabi ki biz burada istisnaları değil geneli konuşuyoruz
Dyg06 Sulee123 benimde 8+2 ilk öğrendiğimde 63 kilo ile hamile kaldım ama şimdi 58 59 arası geziyorum midem çok bulanıyor yediğimi kusuyorum o yüzden yemek çok yediğimde o zaman göbeğim çıkıyor 🥰🥰🥰ama çıksın razıyım 3.5sene bekledim bu duyguyu ben
Emelingoo Fasulyeveannesiii kiloyla birlikte esas gaz birikiyor. Benim de 8 haftalikken kocamandi gobegim. 12 de falan normale döndü. Derken derken biranda kocaman olacak zaten. Keyfine bak :)