Fasulyeveannesiii srpaca bir an önce öğrenmek istiyorum kız hissediyorum ya da istiyorum ama erkekse ona haksızlık olmasın diye sesimi çıkarmıyorum bazen onunla konuşurken yanlışlıkla kızım diyorum eşim de öyle kızıl diyor 😃😃
Sulee123 Fasulyeveannesiii sabah bulantısı çok olanlar genelde kız oluyormuş hani daha nazlı şeklinde tanıdığım hamilelerde hep bu yönde kuzenim5 haftalıkken hep çıkartırdı kızı oldu genelde öyle derler bizim buralarda
Fasulyeveannesiii srpaca evet bize yabancı bi sebze meyve denemek lazım saman gibiydi benim ilk yediğim 🤪🤷🏼♀️🤰🏼
Ardanyal Fasulyeveannesiii ben 3. Bebeğimi doğurdum 20. Haftada bile göbeğim çıkmadı ki balık etli olduğum halde. Sizdeki şişlikte bebekten ziyade adet olmadığınızdandı
Nazli18 Sulee123 bana yumurta yemek zorunda değilsin kırmızı et de karşılar demişti aynı proteini bende hiç yumurta yiyemiyorum ama köfte falan yemeye çalışıyorum
Sulee123 Nazli18 bizimki öyle söyledi kesin sabah yumurta ile başlamalısın güne. Onda olan protein hiçbirşeyde yok gibi. Birazcık bıldırcın deneyeceğim bakalım
Sulee123 Fasulyeveannesiii bünyeden bünyeye değişebilir ama ge elde hamileliği ağır geçenler kız anneleri oluyor erkeklerin daha sakin hayırlısı olsun işh hakkımızda 🤲
d190516 Fasulyeveannesiii biz 19 haftalık olduk henüz hiç karnım çıkmadı ama belkide benim iç karnım geniştir ve bi de erkek olduğu için geç çıkıcak da olabilir 😊