Canaz merved normal bu agrilar kalsiyum eksikliginden oluyor benimde sol gogsumun altinda oluyor uzaninca meleklerimiz dogana kadar nornal dayanacağız 🤗
Arbie Normal o ağrı ☺️Bebek büyüdükçe malesef kaburgalarımızda açılıyor ve buyüzden ağrı oluyor bende ilk hamileliğimde çok ağrı yaşamıştım nefes alamıyor gibiydim batıyor ve sancı yapıyordu doğurdum dogurduktan sonra bir müddetde ağrım oldu çünkü yavaş yavaş kaburgalar kapanmaya başlıyor eski haline dönüyor korkulcak bişiy yok rabbimin bir mucizesi diyelim ☺️☺️☺️
Arbie merved dayanılıyor canım inan bana dayanmayan olsa zaten düsünsene herkes tek çocukla kalır😁😁üç beş dört doğuran kişiler var ☺️Emin ol ikincisi olduğunda unutuyorsun herşeyi😂😂
Handebl merved yarın 39. Haftamız hala kaburga agrısı var başı yada ayaklarıdır benim bebeğim geç döndü ilk başlarda başı agrıtıyor dedi doktor şimdide ayakları batıyor bu haftalarda daha da agrı artıyor
Aycann12 merved aynen canm benimde aynı senin gibi 32 haftalığım bende sol belim çok kötü ağrıyo bazı dayanamıyorum biraz oturduğumda hemen sancı yapıyo uzanınca biraz geçiyo kaburgalarımda ağrıyo Batı’yo göğsümün altıda çok kötü allah yardımcımız olsun 😔
merved Aycann12 amin canım. Benim göğüs altımda bi acı yok belkide sadece sırtıma vuruyo ağrısı bende uzanınca geçiyo gibi ayağa kalkınca yine başlıyo hele bu aralar daha da arttı artık bebek büyüdükçe dahada artıcak demkki
Aycann12 merved Ewet çok ağrıyo sancı yapıyo uzanamadan yapamıyorum biraz ayakta kalınca iş yapınca hemen sancı yapıyo
merved Aycann12 bende aynı durumdayım valla iş yapmaya yorulmaya gelmiyo bütğn gün yatsam anca ama öylede olmuyo yat yat sıkılıyo insan mecbur temizlik yapıyorum yemek yapıyorum doğuma kadar böyle çekicez artk
Aycann12 merved aynen öle olmuyo inanki illaki kalkıp bi işin ucundan tutuyorsun mecbur yavaş yavaş daha ew temizliğide var 🙁
merved Aycann12 ben 2-3 haftaya hepsini yıkar ütülerim artık sonra oğluşu beklerim hepsi sağlıkla gelsin inşallah❣️