Kukoss bende şuan o durumdayim 1 aydır dogumada 1 ay kaldı ikiz hersey iki katı ondanmidir nedir aslında o kötü ruh halim eşimle alakası yoktu saçma sapan şeyler aklıma gelip agliyordum sürekli masadan kalkamayacagim ya bana bisey olursa ya cocuklara bisey olursa ölmüş babam geliyor aklıma evi temizleyemedigim için vs. Böyle şeylere agliyordum.esimlede 2 yıl önce çok skntilarim oldu ama hallettik çok iyiydik yada ben öyle saniyordum taki hamilelik olayına kadar ben bu kadar kötü psikolojideyken gormemesi destek olmaması bianda oklar eşime döndü herseyi bana batmaya başladı tartışmalar oldu buz gibi olduk ve en son dün akşam boşanma konuşması yaptik o derece 10 yilda hep ben acardim bosanma konusunu ilk defa esim acti bitsin dedi oyle olunca ben hic bisey demedim pazartesi gidip dilekce verecegiz sabahta hiç beklemediği bisey oldu çantayı koydum önüne ve bana müsaade et kafamı toplayacağım dedim cantasini aldı çıktı arabaya koydu ama arabayi almadan otobüsle ise gitti akşam ne olur bilmiyorum bi cikmazin icindeyiz