melekcy bu biraz şans ve merhamet işi ya . Ben devlette doğum yaştım beni hiç incitmediler çok nazik oldular . Araştırma hastanesiydi hastanem. Özelde doğum yapmayı düşünüyordum ama erken doğum riskim olduğu için yenidoğan yoğun bakımı iyi olan bi hastanede doğum yapmam gerektiğini söyledi doktorum bu hastaneden araştırmaya bebeği sevk ettirtmeyebilirim başka bi ile gitmesin . Senin ve bebeğin için yoğun bakımı donanımlı olan ve ameliyathanesi sürekli aktif olan bi hastane seç demişti . Ben doktorumu dinledim pişman olmadım . Biraz ben öğrencilere anlayış gösterdim biraz onlar bana yardımcı oldular. Dogumuma ebeler değil , asistanlar ve bir hoca girdi izleyen 15 tane öğrenci vardı ben rahatsız olmadım bu durumdan . Doğumum erken oldu ve 3 gün yattım dogumhanede doğumum ilerlemedi korkmuştum beni konuşarak rahatlattılar sezeryan olma ihtimalim vardı yemek yemem yasaktı ona rağmen bi kaç meyve suyu , yoğurt getirdiler bana insiyatif alıp normal odaya aldılar yemek yememi açtılar özelde gibiydim ve dogumhanesi aşırı aktif olan bi hastaneydi . Suyum geldikten sonra duş aldırıp dogumhaneye götürdüler o sancılı anlarımda bana destek oldular haklarını ödeyemem . İnşallah herkese böyle merhametli vicdanli doktorlar denk gelir çok kolay bi doğum nasip olur. Ben devlet diyorum ya