Cimcime30 akst bacım ben aylardır yapıyorum su testı kopkoyu hıc gıremedım en fazla böyle bugünü degerlendırırım olmazsa
akst Cimcime30 yarın tekrar bak bendede adet düzensizliği olduğu için bu şekilde çok görüyprdum ama olmuyodu en son inositol kullandım öyle tam pikleri gördüm bir düşüğüm oldu
staRmama Cimcime30 evet öyle yapın çünkü bugün de yaparsanız sperm kalitesi düşmüş olur 😁 bebeğin kız olacak diye tahmin ediyorum tutunur da çıkarsa haber ver 🥰
sizdenbiriyim akst inositolun hangisi markasını kulalndınız memnun kaldınız yani ve inositolu kaçtı kaç grm
anonimhesapp Akşama doğru yap daha koyu çıkar bugün pik günün belli 🌸 hadi güzel haberler gelsin bu ay bize 😂
anonimhesapp Cimcime30 evet evet geçen ay öyle oldu bana sabah seninki gibiydi akşam yaptım tam koyuluktaydı
Cimcime30 anonimhesapp akşam da yapım dur 11 de yaptım 8 saat sonra dıyorlar yanı saat 7 de deneyım bakım
Cimcime30 GozdeKB sorun yokta yumurtlama olmamış olabılır pık olmadan havuç suyunu ıctın önce pık olsaydı öyle ıcseydın cnm