MadameTussauds vanilya_kokusu_ Kusma ne durumda bari o biraz düzelse ya Nane limon iyi gelir midenede insallah bacim
MadameTussauds vanilya_kokusu_ Oyy baciiii baciiii az daha dayan son düzlüge girmissindir insallah bir kac haftaya düzelir insallah 🥹 Aksam yemek yiyebiliyor musun ben hic yiyemiyordum yesemde cikiyordu gerin geriye hepsi
vanilya_kokusu_ MadameTussauds aşkım dün gece yedim sonra hatta.meyve yedim bir güzel ama anında hepsi çıktı arkasında bir güzel ağladım sonra uyuya kalmışım 😞
MadameTussauds vanilya_kokusu_ Ayni ben gibi ya yiyordum ve direkt basliyordi bulanti böyle bi tuhaf oluyordum ya kalbim carpiyordu ve aninda ögürme refleksi geliyordu kosuyordum tuvalete 🥹
vanilya_kokusu_ MadameTussauds zaten bu kalp çarpıntısı halsizlikten oluyor kesin vücut sıvı kaybettiği için oluyor bence 🥺ne zaman geçecek ya
MadameTussauds vanilya_kokusu_ Kesin bacim vücut bu kadar kusmaya nörsün yaa suan kac haftaliktin tam
MadameTussauds vanilya_kokusu_ Az kalmis kiz o zaman insallah ilk hamileliginde 18. haftada bitti yazmistin buda öyle olur belki
vanilya_kokusu_ MadameTussauds inşallah ya İnanki derman kalmadı bende bacım 24 saat bulantı çekmek çok zor ama kendi evimde daha kötü oluyorum bilmiyorum niye 🥺bişey yediğim an midem bulanıyor yemesem bulanıyor yapacağımı şaşırdım
MadameTussauds vanilya_kokusu_ Biraz psikolojik bu durum bacim bende böyleydim kendi evine gelince bi degisik oluyordum herseyden midem bulaniyordu hep