Zehraumut benim normal ipti, kesi yerim çok genişti ama mecburdular öyle yapmaya, prematüre bebiş olduğu için zedelemeden çıkarmak istediler, bir de tüp baglattim, belki onunda etkisi vardır🤷🏻♀️ sezaryen bana çok daha zor geldi normal doğuma göre. Ama bebeğim yanımda olsa belki daha kolay atlatırdim… Yani ben de devlete karşı ön yargılı davrandim hep. Ama büyük konusmamak lazım işte 🥹 normal doğumda bagiriyorlar, kızıyorlar hikayeleri falan hep yalanmış. Kimse bir şey demiyor kadınlara… Tabi ki ters insanlar var, her yerde var ama onlar … Ben hastanede yatarken bile 35 haftayı göreyim gidip kendi doktorumda doğum yapacağım diyordum, guluyorlardi. Kendi doktorumdan da (neşe solak, Nev FSM) Allah razı olsun, her çıkayım ben dediğim de, Özgecim çıkma bak orası daha iyi ben yanındayım hep dedi. Üçüncü basamak yoğun bakım ihtiyacı olabilir, ben de prematüre annesiyim, ben de devlette doğum yaptım çünkü gerçekten daha donanımlı diye telkin etti hep. Hem ona hem perinatolojiye gidiyordum, perinatolojiyi bırakmak istiyorum kötü şeyler söylüyorlar dedigimde, sakın bırakma 35 haftayı geçince bir daha konuşuruz dedi…Allah razı olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Post-op katında hemşireler bıcır bıcır😇 hele bir akşam iki fıstığın nöbetine denk geldim ki o akşam kriz geçirmiştim işte, o kadar iyi idare ettiler ki, hiç surat asmadan saatlerce ilgilendiler. Biz seni anlıyoruz (anlayamazlar, Allah kimseye yaşatmasın böyle durumlar, herkesin bebeği sağlıklı yanında olsun inşallah 🤲🏻), bak iyi olman lazım o bu bir sürü şey söylediler. Kendi doktoruma danisacagim dedim (tansiyon krizi için bir tedavi istediler) tamam bakalım diye beklediler. Doktorum tedaviyi onayladı, bir de sedatif bir şeyler versinler azıcık uyutsunlar seni dedi. Hemşirelere soyledim, ah prenses sen burayı özel hastane mi sandın heheeeeyt diye takıldılar 🫣 sedatif bir şey vermediler, tedavi rahatlattı 😇 tek kişilik odadaydim, tertemiz zaten, ne zaman istesen çarşaf değiştiriyorlar, ek pike yastık hemen temin ediyorlar. Hatta ben ayaklaninca perinatoloji servisine gittim hemşirelere haber verip, azıcık gez dolaş ama ağlama arkadaşlarını görünce dediler (tabi ki ağladım 🫣)