Dezehs Deletedmom667 sag sol olayina bende inanmiyorum benim 4 kizim sagdaydi cnm sadece gogus ucu meselesine biraz inaniyorum ama bazen kararamayip erkek olanda varmis
Deletedmom667 Dezehs bnm en yakın arkadasımla tesadufen aynı anda hamıle kaldık onunda erkek onun sağda bebek 🙂 gogus ucu kararması ıkımızınde cok karardı
Dezehs Deletedmom133 evet cnm sag sol olayi yalan sagda erkek solda kiz benim kizlar sagsaydi hep orda dururlardi
Hulya57 Denal ben 16 haftalık ken hissetmiştim canim çok farklu bişey icinde sanki kelebekler uçuşuyor gibiydi 😂😂anlık hareketler
Dezehs Deletedmom667 ben zaten sadece o belirti haric digerlerine inanmiyorjm erkekte baya simsiyah oluyor kizda da kararıyor ama erkekte baska
Sibel92 Dezehs 14.haftada kız dediler 16.haftada özel hastanede kontrole gttım erkek dedi kız kasıkta oynar diye bir efsane varsa benımki baya şakacı bir bebek olacak😂😂
Sibel92 23Zumra bnde barsak hareketiyle karıltırcam sanıyordum ama o pıt pıt banada oldu ilk hareketiydi cok farklıydı dokundugunu hissedebilmiştim
23Zumra Sibel92 ya demi cok tatli bende hiss ediyordum ama artik hiss etmiyince dedim buyuk ihtimal barsaktir
Sibel92 23Zumra sık hareket etmiyorki zaten 17. Haftadayım ilk defa bu haftadasrka arkaya hareket etri
Mia88 Dezehs gerçeklik payı olduğunu düşünmüyorum söyleki ikizlerimden erkek olan asagıda kız olan yukarıda 😬