Dezehs Bebeginizi ne tarafta hissesiyorsunuz kasiktami daha yukardami ve cinsiyete baglimi kiz kasikta erkek daha yukarda oynar derler
Yalinn8 Dezehs cinsiyetle hic alakasi yok bunun, daha minikken cogunlukla kasikta oluyor buyudukce yukari cikiyor bebek ve dolayisiyla hareketlerii😉
Deletedmom231 Dezehs 19+1 haftalık kızıma hamileyim. Göbeğin altında kasığın çok az üzerinde pıt pıt atıyor baloncuk patlar gibi o kadar 😅
Denal Hulya57 hareketi nasıl bir şeye benzetiyor unut bilmiyorum ama bazen kalp atışı gibi hissediyorum acaba tekmeliyo mu diye düşünürken daha küçük full diyip kendimi normale cekiyorum
Sibel92 Dezehs 14.haftada kız dediler 16.haftada özel hastanede kontrole gttım erkek dedi kız kasıkta oynar diye bir efsane varsa benımki baya şakacı bir bebek olacak😂😂
23Zumra Dezehs evet canim ilk cocugum 16 haftada karnim bi iki pere pit pit yapti oda bebekmiydi barsakmiydi inan bilmiyorum sonra durdu bu zaman kadar insallah en kiza zamanda bende hiss ederim ❤
Dezehs Deletedmom133 evet cnm sag sol olayi yalan sagda erkek solda kiz benim kizlar sagsaydi hep orda dururlardi
Dezehs Deletedmom667 sag sol olayina bende inanmiyorum benim 4 kizim sagdaydi cnm sadece gogus ucu meselesine biraz inaniyorum ama bazen kararamayip erkek olanda varmis
Hulya57 Denal ben 16 haftalık ken hissetmiştim canim çok farklu bişey icinde sanki kelebekler uçuşuyor gibiydi 😂😂anlık hareketler
Sibel92 23Zumra bnde barsak hareketiyle karıltırcam sanıyordum ama o pıt pıt banada oldu ilk hareketiydi cok farklıydı dokundugunu hissedebilmiştim