Papatyaaam1 kubos_ benim 76 kaldı vallaha önceden sınırım 99 du sımdı 50 ye dusmeyı beklıyorum yavaş yavaş azalıyor günler yaklaşıyor
kubos_ Papatyaaam1 o karnımı deşen ayakları canlı canlı görmek istiyorum artık 😂😂sağlıkla kavuşalım bebeklerimize🩵
Kbra_gkcay kayamommyy 34 haftalığım kaburgam kırılacak 😬😁ne tarafa dönsem o tarafa dönüyor hemen bide hızlı vuruyor ki yön değiştirmekten eridim 😅geçenlerde en son dedim ki yok bu içerde tepetakla döndü ilk kızmayı yaşadık yat uyu artık ne istiyon dedin daha çok tekmeledi 😬😁
kayamommyy Kbra_gkcay 😅😅aynı haftadayız ama benimki çok öyle trkme atmıyo ya yani dönme şeklinde su dalgası gibi harketi
hayalperest2310 kayamommyy benim de öyle ne yönde yatacağımı şaşırıyorum yuvarlanıyor sanki yavaş da hareket ediyorum 38+2 haftalık oldum dayak yiyorum resmen 😂
S-nur1 Aynısııı maalesef 😂genelde sola yatmaya çalışıyorum oradan yan tarafıma vura vura döndürüyor resmen beni solu sevmiyor sanırım😂👼🏻 33.hafta
Sultansultis bebeğin ne tarafta olduğunu nasıl hissediyorsunuz ben hiç anlamıyorum, 23 haftalığım daha küçük ondan mı acaba
kayamommyy Sultansultis nerdeyse orda şişiyor çok erken canım senin için ben bunu 30 da hissediyordum