Enesinannesii zeysahn canım ben yaptım senn kaçıncı viyanadasın bilmiyorum ama benim yaptığım yerden çok memnun kaldım
zeysahn Enesinannesii hiç duymadım o hastaneyi bende Klinik Landstrasse de yapıcam pek iyi yönlerini duymadım hastanenin ama yakın diye orayı yazmıştık orası çıktı
zeysahn Almancam da fazla yok burda ki hemşireler yabancı düşmanı resmen o yüzden Familie Zimmer istiyorum en azından eşim yanımda olur
Enesinannesii zeysahn benım olduğum hastanede ebeler vardı refakatçi alınmıyordu saatlıydı 2 yataklıydı ama ilgililerdi sabırlılardı ve kapalı olmama rağmen hep başörtümü falan kapattılar tüm şansımı orda kullanmış olabilirim 🤣
Enesinannesii zeysahn benimde yok ama hal ve hareketleriyle bile anlıyorduk çoğu birbirimizi ben sevmıstım orayı
zeysahn Enesinannesii benim ilk doğumum olacağı için biraz tereddütlüyüm açıkçası kendimi ifade edemem diye
Enesinannesii zeysahn içini ferah tut st Josef var bende orda yapmayı düşünmüştüm ama uzak diye kapımın dibinde doğurdum
Enesinannesii zeysahn yok hıc gerilme öyle düşünme gayet normal hersey sandığın gibi değil dua et iyi insanlara denk geleyim diye vala ben öyle yaptım hep öyle oldu şükürki benmde ilk dogumumdu
zeysahn Enesinannesii bana da en yakın Landstraße olduğu için mecbur orda yapıcam umarım herşey iyi geçer