Ytugcek bende 4 haftalık hamileyken bol bol yedim, doktoruma sormuştum dikkat etmem gereken bi meyve vs var mı diye, yasak değil yani
SevgibiR Minnaktontis yedim ben büyük markette gittim bütün tropiklerlerden aldım kendime 😬 ananas iyide avokoda igrencti hiç sevmedim ya onu hiç yemediysen canın da cekmesin alma da 🤢
Minnaktontis SevgibiR aaa aynı şekil bende dün gittim bütün değişik meyveleri aldım😂 avakado da aldım ama yumuşamasını bekliyorum çok faydalıymış tadı kötüde olsa yicem artık 🥴
Sibel33_34 SevgibiR avakadonun yapılış şekli var biz olduğu sürece kahvaltıda yiyoruz. Ekmeğe sürüp yiyecen oh mis ☺️
Gizemyigiter Minnaktontis ben o kadar çok yedim ki sayısını bilmiyorum yani Allah’a çok şükür hiç bişey de olmadı Neden yenilmediği konusunda da bi fikrim yok
Gnygns Sewo ben de hiç yapmadı ama ben de burda okudum herkes kasılmaya neden olur doğumu kolaylaştırır demişti.doğuma yakın çok yiyorlarmış.ben artık 1dilim yiyorum.o da şekerli olduğu için canım istemiyor ama önceleri çoookkk yedim sorun yaşamadım
Cylnchngr Minnaktontis yenilmiyomuymuş 🙄 doktorunuz yiyebilirsin demiş zaten ayrıca hamileliğim yaza geldiği için benim içim yanıyodu bir bütün ananası hergün yediğimi biliyorum hararetimi anca kesiyodu bana bişi olmadı yenmemesinin sebebi neymiş nerden duydunuz ??
Minnaktontis Cylnchngr ilk üç ay rahim kasılmaları ve erken doğuma yol açıyormuş ama son aylar tüketebilirmişssin diye yazıyor her yerde . Herkeste söleyince doktora sordum . Abartmadığım sürece sorun yok sanırım . Bende tadımlık yiceğim🙆🏼♀️
Dnzcngz Minnaktontis Maydanoz, dereotu, nar, ananas, kereviz gibi sakın yemeyin şöyle olur böyle olur dedikleri herşeyi yedim. Ve 34. Haftamdayım sıkıntısız sorunsuz sağsalim geldim. Zaten kilolarca yemiyoruz ki o yüzden onu bunu yeme demek saçma bence.
Minnaktontis Catizmir tanıdığım iki arkadaşım söyledi bunun üzerine internetten baktım ilk üç ay iyi olmadığı yazıyor . Ama doktora sorduğumda yiyebilirsin dedi.
Minnaktontis Zeynepzeze kesinlikle . Maydanoz ve dereotu yasak oldugunu biliyorum. Ben dereotunu bazı şeylerin içinde yedim ama sorun olmadı şuana kadar.
Minnaktontis bsrgz çevremdekiler ilk üç ay iyi olmadığını dedi bende baktım belli kesin bir bilgi yok ama internettede ilk aylar iyi olmadığı yazıyor . Ama doktor yiyebilirsin dedi 🙆🏼♀️
Minnaktontis Sewo bende iyi olduğunu biliyorum ama erken doğum riski yaratıyormuş ilk üç ay tüketicinde ama doktor hiç bir problem yaratmayacagını söyledi.
Minnaktontis Burcumom ilk üç ay iyi olmadığı yazıyor. Erken doğum riski oluşturduğundan ama doktor yiyebilirsin dedi.
Burcumom Minnaktontis doktorun yiyebilirsin dediyse bence hiç düşünme diğer insanların dediğini de takma kafana.
Minnaktontis Gnygns birde erken doğım riski arttırıyormuş . Bende tadımlık yiyeceğim😱 doktor banada yiyebilirsin dedi
Minnaktontis Satiii maydonozu çiğ tüketmek hatta suyunu içmek düşüğe sebep açtığından önerilmiyor. Eski kadınlar fazla çocuklar yaptıktan sonra tekrar gebe kalınca maydanozla düşürüyorlarmış . Ayrıca gebe olmayanlarda kistleri bu şekilde düşürüyormuş. Ama dereotunu bilmiyorum🧐