asleeyy sema0526 kızıma hamileyken regenesis max kullandım şimdi ikinciye hamileyim ocean mummy kullanıyorum ikisinden de memnun kaldım
H-a-t-i-c-e sema0526 vifolic kullandım gebelik planladığım zamandan 12 . Haftaya kadar sonra ocean mummy kullanmaya devam ediyorum doktor tavsiyesi ile doğuma kadar da bunu kullanıcam
bebektwo sema0526 doktorum dıafol yazmıştı eczanede folıbol vardı yabancı yerdeydık bende folıbolden devam edıyotım
Alciingulec mlke2906 hamilelikte hiç bir ilacı doktor kontrolü olmadan kullanmayın. Kan değerlerinize göre size ilaç takviyesi yapıyor. Bazı doktorlar ilaç sevmiyor. Herseyi doktor kontrolünde ilerleyin. Ben 3 ay folik asit kullandım. vitaminlerim değişti şimdi Her hamilelik aynı değil , herkesin hormonları farklı ilerliyor 🌼
mlke2906 Alciingulec 2 hafta sonraya doktor kontrolüm var o zamanı mı bekliyimm yani bazıları da içeriğinde vitamin bulunmayan sade folik asit kullan oluyor kafam karıştı
Alciingulec mlke2906 bence bekleyin , ben bir gün bile ilaç içmeyi unutsam tedirgin oluyorum. Ya da verdiği ilaç eczanede olmayınca hemen doktora danışıyorum , hangisi uygunsa onu alıyorum. Her zaman doktor ile ilerleyin onlar daha iyisini biliyorlar
bingaling562 mlke2906 bence Folik asit için beklemenize gerek yok. Açıkçası sadece firma adı değişiyor hepsi aynı aslında. Doktorun kiminle anlaşması varsa onu öneriyor. Benim doktorum hepsi aynı markasının bir önemi yok dedi. Dikkat etmeniz gereken tek şey günlük doz önerisi 400 mcg olması. Mesela. folbioller 5 mg. Dozları yüksek. Zaten ilk 3 ay ekstra ihtiyacınız yoksa Folik asit kullanımı yeterli oluyor. 3 ay sonrasında multivitaminlere geçiş yapılıyor.
mlke2906 Alciingulec ben cinsiyet belli olana kadar devlet hastanesine gidicem doktorla sürekli iletişimde olamıycam ama ben yinede bekliyim olmazsa tamda 5 haftalığa giricem beyin ve omurilik gelişim dönemi :(
Alciingulec mlke2906 YouTube da Dr Kağan Kocatepe var Instagram üzerinde de Dr. Seyfettin özvural var onları izleyin çok güzel bilgiler veriyorlar. Folik asitle ilgili paylaşımları da vardı.
k86 Folbiol yarım tablet şeklinde kullanıyorum şuan, onu da 2 günde 1 olacak şekilde alıyorum. Çünkü folik asit değerim yüksek çıktı o yüzden gün aşırı alıyorum.
Mrv7882 İlk 5 ay folbiol kullandım doktorum regenesis max yada vitadevs kullan dedi düzenli olarakta onu kullanıyorum bir kere vitadevs aldım 6.ayı onunla geçirdim sonrasında regenesis ile devam ediyorum şuan 32.haftadayız doğumdan sonrada bir süre kullanıcam
mlke2906 bingaling562 içerisinde vitamin vs. Olmayan folik asiti aldım eczanedeki çalışanla da konuştum nutraxin aldım şifa olsun bebişime🥹☺️
duygumfoca sema0526 i mom kullanıyorum önceki gebeliğimde de bu gebeliğimde de aynı folic asidi kullanıyorum