sema0526 nilsumm bende ilk hamileliğimde kullanmıştım ama dozu fazla yüksekti tekrar kullanmak istemiyorum bu sefer doktor folidoce yazdı
Zeynepkarip sema0526 hamilelikten önce folicus kullandım hiçbir etkisini göremedim hamileliğimde elenetal kullandım hala da kullanıyorum çok memnunum💕
Raincu sema0526 hamile kalmadan once ve ilk üç ay diofol kullandım. Sonrasında içeriğinde folik asit olan regenesis Max kullanmaya başladım.
nuriyegcl Raincu Regenesis max’tan memnun musunuz doktorunuz mu önerdi siz kendiniz mi ona geçiş yaptınız
Ekonomist28- nuriyegcl nuriyegcl bende onu kullanıyorum. İlk gebeliğimde de doktorum onu önermişti. Şimdi de hem gebelikten önce kullandım hem de şu an 6 haftalık hamileyim yine aynısını kullanıyorum.
Raincu nuriyegcl doktor önerdi.. detaylı ultrason yaptırdigim doktorda onu öneriyormus hep. Bunu kullanman yeterli güzel dedi. Herhangi bir mide bulantısı falan yapmadı. İçerigi güzel
ongen hamilelik öncesi 1 ay folifor kullandım, hamilelik kontrlumde doktor onu bırak folbiotic kullan dedi 2 kutu oldu onu kullanıyorum. herhangi bir rahatsızlık vermedi. doktor değiştirdim o da bu bitince vialac a başla dedi :D
basak19 sema0526 Folicus kullandım gebeliğimin 12. Haftasına gelince bitirdik demir ilaclarina başladık
gulbaharselin Bana doktorum aktif folicus önerdi birde folicus plus diye bir çeşidi var vitaminli bana sadesini söyledi gebelik planladığında başla dedi ben mide bulantısı vesaire yapmadı gayet memnunum