Duygucesur Sezeryan sırasında sakinleştirici veriyorlar mı bilgisi olan var mı ? Nabzım çok yüksek kalbim hızlanıyor ama genelde istemiyorum. Var mı benim gibi olan.
dedimolabilirrr Duygucesur evet veriyorlar cnaım bana da yapmışlardı girmeden söylemiştim panik atağım var diye halbuki yok sadece çok stresten ne desem bilememiştim 😂 ama o sakinleştirici ile çok rahattım 😅
Yenibirannee Duygucesur evet benim 2. doğumum esnasında nabzım yükseldi doktorum sakinleştirici vurdurdu sonrası çok sakin ve güzel geçti 🥹
[silindi] Duygucesur bana operasyon sırasında sormuşlardı sakinleştirici ister misin diye ben istemedim 😅
Duygucesur dedimolabilirrr Başlar başlamaz veriyorlar dimi doğduktan sonra değil 😀 Nabzım dehşet yükseliyor 153dü dün nst de ilkinde hiç anlamamıştım bunda neden böyle oldu bende bilmiyorum
dedimolabilirrr Duygucesur çünkü ikimci de başımıza ne gelecek biliyoruz 🙈😂 evet başlar başlamaz veriyorlar sen özellikle girmeden önce de söyle hatırlat ama
Duygucesur dedimolabilirrr İnşallsh söyleyeceğim korku mu heyecan mı bilmiyorum valla hi nabzım istemsiz kontrol dışına çıkıyor😃
Neferut Duygucesur Bana vermişlerdi gebeliğe bağlı hipertansiyonum vardı doğum esnasında çok yükseldi heyecan yaptığım için hemen sakinleştirici verdiler
Duygucesur Neferut Kaç gün yattınız acaba ben ilkinde özelde bir gece kaldım ama devlet 48 saat diyor sanırım
Neferut Duygucesur özelde doğum yaptım bir gün kaldım diğer gün taburcu olacaktım ama oğlum küvöze alındığı için uzattım 2-3 gün kaldım