ipek63yldz_ Merve_3300 Bence sezeryan degilde 2.hamilelik daha zor heleki 2 yaşında cocuk varsa 🤭😂 Sezeryanı yaşamamıza belki bir hafta belki 4 haftamız kaldı Allah’ın izniyle hanım efendimiz ne zaman gelirse artık hayırlısı ile 🤲🏻 Bana göre hamileligi daha zor son aylar oda oglumda hamilelik zordu mide bulantısı yönünden sezeryanım Allah’a şükür ki çok kolay geçti 3 günde ayaklandım rahatlıkla 🤲🏻 2ci hamilelikte hastaneye yatmaya kadar gitti 🤷🏻♀️ erken dogum riskiniz oldu bakalım 34+1 olduk hayırlısı ile inşallah 38e kadar dayanabiliriz 🤲🏻 hamile anneler dualarınızı eksik etmeyin 🤲🏻
Dillloooo filizkaplan benim de 9 günüm kaldı. O kadar çok korkuyorum ki ilkinde güle oynaya gitmiştim hiç bi şey bilmediğim için şimdi kat kat kesilmek o psikoloji falan düşündükçe ağlıyorum çok stres yaptım. Doktorum da genelde 2.ağrılı geçiyor falan dedi 😰 Allah yar yardımcımız olsun.
Drkkk Dillloooo bende pazartesi olacağım aynı seylero bende yasıyorum sakin kalmaya calısıyorum ama sezeryana girerken nasıl olur bılmıyorum rabbim hepımıze sakinlik hayırlı doğumlar nasip etsin
filizkaplan Dillloooo amin canım hepimizin. İlki iyi geçmişti ama bundan korkuyorum 20 ay var arası yakın diye bide
Kosemen54 Ben 2. Sezeryanımı oldum 28 gün önce ve bence bu daha rahat oldu toparlanmam da daha erken oldu diyebilirim
Fatmazehra1 Ya benimde 18 gün sonra korkuyorum ama çok heyecanlıyım geceleri zor uyuyorum inşallah bizimde doğumumuz rahat ve kolay geçer Allah hepimizin yardımcısı olsun prensesler gibi geçirelim inşaallah sağlıkla kucağımıza alalım bebeişlerimizi 🥹❤️
ceyda0920_ Bende 5 ay önce bebeğimi kaybettim benimde sezeryan oldu dün test yaptım iki çizgi çıktı bugün de kanlarımı verdi yarın çıkar dedi biraz korku var Allâh hepinizin yardımcısı olsun🥲😊
Drkkk visnelicheescake merhaba canım 38+5 de 2.sezeryanım doktorum 38. Haftayı gormek ısteriz demişti bana
Drkkk Aysecan0335 merhabalar evet canım çok şükür yaptım hersey yolunda rabbim bebeğini bekleyen herkesın yardımcısı olsun hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🥰
visnelicheescake Drkkk Bakalım ben daha baslardayim ama ilk doğum sezaryen olunca merak ettim açıkçası çok sağol
ceyda0920_ Drkkk bugün çıktı sonuçlar senin kontrol altına alıcaz riskli olabilir dedi karnın büyürse dikişler açılabilir dedi biraz korktum açıkcası