• Gebelik
  • 35 haftalık 2500 kilo ama gelişim geriliği var dedi

Sedaince

Sedaince Bende Pazartesi kontrole gittim daha 34+2ydik 2450gr olmuş normal dedi hatta 1 hafta önden gidiyor gelişimi 35 hftalık görünüyor dedi. Bence gayet normal sizinkinin kilosuda
    Sedaince bende 34+6 da gittim 2300 kilosu 1 hafta 10 gün geriden gidiyo bebeğin kilosu dedi ve erken doğum riskim var bakalım herseyin hayırlısı
      Sedaince canım gelişim geriliği derken baş cevresi göbek çevresi 1 hafta geride olabilir, sahsen bende öyle 1 hafta geride bas ve göbek cevresi ama kilosu 38 de 3000 dü, ki normalde kilosuda gerideydi en son haftalarda baya kilo aldı benimki su an 39 uz haftaya salı sezaryenle doğacağız inşallah☺️
        Burcumom ama daha geçen hafta gittim tam zamanın da dsdi bugün gittim baş çevresi falan gayet iyi ama ultrasona göre 34 haftalık gözüküyor 35 değil dedi sadece anlamadım ki bende moralim bozuldu 😔
        Yalinn8 aslında çok memnunum doktorumdan herkesin tavsiyesi üzerine gittim ama anlam veremedim niye bu sefer öyle dedi
          Sedaince valla kilosu benim okuduğum çoğu bebeğe göre çok bile. Neye göre gerilik demiş acaba doktorunuz bilemedim ki 🤷🏻‍♀️ belki kilodan farklı bir şeyse