Atnc Merhaba 34+5 haftalık hamileyim riskli bi gebeyim Serklaj var sabah kontrolüm vardı nst de sancı fazla çıktı doktorum yatış verdi antibiyotik serum takıldı 4 saaatte bir Nst çekiliyor sancı çıkıyor sancıyı durdurmaya çalışıyorlar nidilcard mı ne öyle turuncu bi hap verdiler günde 3 kez olacak şekilde kullanmamı söylediler başına böyle bişey gelip de bu ilaçla iyi olan var mı
Kubraaa_o Atnc benim daha erken haftalarda oldu, nidicard sancıları azaltıyor ama ben tam doz alamıyordum tansiyonumu düşürdüğü için
sunkiss Atnc ben 33 haftalıkken Nst de sancım çıkıyor diye 1 hafta yattım daha geçen hafta. Günde 2 kere serum ve nidicard verdi. Şükür ki durdurdular sancıları. Çıkış yaptım doktor onayıyla. Şimdi evde dinleniyorum ağrılarım oluyor ama doğum yaklaştığı için oluyor. Sizde merak etmeyin ilaç ve serum çok iyi geliyor
Leyli44 Atnc turuncu ilaç tansiyon ilacı kasılmaları önlemek için düzenli kullanımda işe yarar inşallah bende 33 haftalığım ve riskli dün çok minik sancılar çıktı bana da progestan ve ondan verdi tekrar 🤧Allah yardımcımız olsun
Atnc bilgemomy şuanlık bir sıkıntı yok şükür sabah doktor bakacak duruma göre artık umarım bekler biraz daha bebiş 🙏
glb001 Bende 34+5 ikiz bebeklere hamileydim.Normal rutin kontrole gittiğimde nst de sancilarim çıkıyordu ama ben sadece bel ağrısı hissediyordum biraz . Yatış verildi sancılar çıkmaya devam etti ama doğumda başlamıyor herhangi bi sıkıntı yok diye doktor istersen eve gönderebilirim dedi . Aynı ilaçtan banada verildi eve geldiğim sabah nişanım geldi ama ben anlamadım akşamına suyum geldi ve doğum yaptım. Sizinde haftanız erken bol bol dinlenin hersy gönlünüzce olsun inşallah
ruzgar_bulut_ glb001 bebekleriniz küveze girdiler mi peki kac kg dogdular. Bende tup bebek ikizlere hamileyim merak ettim
Atnc sunkiss çok şükür beni de taburcu edecekler adalat ve nidicard reçete etti doktor onları kullanacağım umarım faydası olur 🙏🌸
Atnc Leyli44 size de çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin vakti zamanında inşallah 🙏
Kmsleyll Atnc Canım valla benim 3 cü doğumum olcak diğer ikisi 40 haftalıkken doğdu bu 33+0 da serviks kısalığı sancı cıkması su fazlalığı nedeniyle erken doğum diye yatıs verdiler 5 gün kaldım 2 doz ciğer geliştirici vurdular aynı dediğin gibi ilaç vs turuncu haplar progestan fiyilmi neyse ondan birde serumlar taktılar dediler ne kadar ertelersek iyi 5 gün boyunca bu tedaviler uygulandı doktor dediki amacımız ciğer geliştirici için zaman kazanmaktı daha durdurmayacağız bekleyeceğiz ne zaman gelirse bebek diye eve gönderdi suan 34+1 oldum bende merak ediyorum kasılmalarım oluyor cok fazla serklaj hiç olmadım haftam ileri diye suan onusa atmıyorlar zaten bende diken üstündeyim anlayacağın beklemedeyiz 😒
sunkiss Kmsleyll bana da hiçbir şey vermediler direkt çıktım hastaneden. Merak etmeyin sağlıklı sıhhatli zamanında kucağınıza alın inşallah
Catperson Atnc merhabalar 35. Haftamda kontrolümde nst de düzenli sancılarımın olduğu görüldü (3 dakikada bir geliyormuş sancılar ben hissetmiyordum) hemen hastaneye yatışm yapıldı iki gün serum ve ilaç verildi sancılar durdu ikinci gün. Evde devam ettim ilaca on gün daha. 38.haftaya sezaryen için gün aldık. 🙏 Geçmiş olsun inşallah durur sizin de sancılarınız, ilaç ve serum işe yarıyor.
Sayoss Atnc bende 7 aylıkken öyle olmuştum dediğiniz gibi turuncu ilaç aldım sancılarım durdu ama bu sefer normal doğum zamanı geldiğinde nornal doğum yapamadım çünkü o verdikleri ilaç meğerse rahim açılmasınıda önlüyormuş buda doğumumu etkiledi 3 gün sancı çektim sonunda sezeryan olmuştum doğum zamanınız geldiğinde erken doğum riski olmuştu ve aldığınız ilaçları kesinlikle söyleyin benim cahildim söylemedim bilmedim ama siz tecrübeli olun inşallah gerek olmaz ama yinede aklınızda bulunsun
Atnc Sayoss çok geçmiş olsun benim zorunlu sezeryan olacak bu 2.gebelik ilk bebeğimi 22 haftalık erken doğum yaptım 2 gün yaşadı kaybettim sezeryanla olmuştu o yüzden mecbur bu da sezeryan olacak Serklaj var bide bende yüksek riskli gebeyim malesef ki
Catperson Atnc teşekkür ediyorum. Adalat kullandım evde. Çarşamba günü 38+4olmuş olacak kucağıma alacağım inşallah 🙏 İnşallah sizde de işe yarar, bu hafta kontrole gittiğimde sancım hiç çıkmadı. Bol bol dinlenin, uzanın kendinizi yormayın bu süreçte.
Sayoss Atnc teşekkür ediyorum sizede çok geçmiş olsun başınız sağ olsun 💐 sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi sağlıkla büyütün inşallah bu arada serklaj nedir acaba
glb001 ruzgar_bulut_ 34+5 de doğdular. Çok şükür kuveze girmediler. Benimde tüp bebekdi . Kızım 2200 oğlum 2000 gr dogdu
Atnc Sayoss amin inşallah çok teşekkür ederim rahim ağzı yetmezliği var bende o yüzden dikiş atıldı 12haftalık hamileyken